Vanspor'da hazırlık maçları ve alt yapı

Erzurum kampında hazırlıklarını sürdüren Vanspor, bugün 2. hazırlık maçını oynayacak. Temsilcimiz alt yapıda da köklü bir değişime gidiyor.

Vanspor'da hazırlık maçları ve alt yapı

             Erzurum’da 2. Etap hazırlıklarını sürdürmeye devam eden Vanspor, ilk hazırlık maçında Pazarspor’la 2-2 berabere kaldı. Karşılaşmanın ilk devresini 2-0 mağlup kapatan ekibimiz, karşılaşmanın 2. Devresinde bulduğu 2 golle karşılaşmadan berabere ayrıldı.
Bugün 24 Erzincanspor’la 2. Hazırlık maçına çıkacak olan kırmızı siyahlı ekip, 19 Ağustos’da ise son hazırlık maçında Samsunspor’la karşılaşacak. Hazırlık maçlarının sona ermesiyle Van’a dönecek olan kırmızı siyahlılar, Bandırmaspor maçı hazırlıklarına başlayacak.      
  Erzurum kampında hazırlıklarını sürdüren Vanspor, Van’da ise alt yapısında köklü bir değişime gitti.

 


           Daha güçlü bir alt yapı oluşturmak ve gelecekte profesyonel takıma futbolcu yetiştirmek isteyen kırmızı siyahlı ekip, yeni teknik direktörlerle yola devam kararı aldı.

 


          Vanspor kulüp Başkanı Servet Yenitürk, alt yapıda görev alan hocalarla bir araya gelerek beklentilerini anlattı.
 Yenitürk geçmişte kırmızı siyahlı formayı giyen hocalarımızın Vanspor alt yapısını layık olduğu konuma getireceklerine inandığını dile getirdi.

 


            Vanspor alt yapısı Fahri Baştürk, Bengin Çakay, Can Polat, Murat Yıldırım ve Turan Aktürk’e emanet edildi.
 1 Eylül’de sahasında oynayacağı Bandırmaspor maçı hazırlıklarını önümüzdeki haftadan itibaren Van’da yapacak olan Vanspor, ilk resmi maçını galibiyetle tamamlamayı hedefliyor.

 


           Şampiyonluk hesapları yapan grubun 2 güçlü takımı Vanspor Bandırmaspor karşılaşması 1 Eylül Pazar günü saat 16.00’da başlayacak.

 


         Ligin 2. Haftasında Niğdespor deplasmanına gidecek olan Vanspor, ligin 3. Haftasında ise 15.09.2019 Pazar günü kardemir Karabükspor maçıyla taraftarlarıyla buluşacak.Van Bölge Gazetesi

Güncelleme Tarihi: 17 Ağustos 2019, 09:33
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER