Vanspor'da gözler Sakarya maçına çevrildi

Ziraat Türkiye Kupası 4. Tur maçında Sancaktepespor’u 1-0 mağlup ederek kupaya devam diyen Vanspor, gözlerini Pazar günü deplasmanda oynayacağı Sakaryaspor maçına çevirdi.

Vanspor'da gözler Sakarya maçına çevrildi

            TFF 2. Lig kırmızı grupta ligin 11. Hafta karşılaşmaları Pazar günü oynanacak.
18 Takımın mücadele edeceği ilk saat 12.00’de başlarken, 1 karşılaşma 13.00, son 7 karşılaşma ise 13.30’da başlayacak.
TFF 2. Lig kırmızı grupta 18 puanla 6. Sırada yer alan Vanspor Ziraat Türkiye Kupası 4. Tur maçında Sancaktepespor’u 1-0 mağlup ederek kupaya devam dedi.

 


        Kupa maçı heyecanını galibiyetle geride bırakan Vanspor, Pazar günü deplasmanda oynayacağı Sakaryaspor maçı hazırlıklarına başladı.

 


       Ligde kaybettiği puanlarla zirveden uzaklaşmaya başlayan kırmızı siyahlı ekip, Sakaryaspor deplasmanına galibiyet için gidecek.

 


        Ligin 10. Hafta maçında Etimesgutspor’la 1-1 kalan kırmızı siyahlı ekip, Sakarya deplasmanında alacağı puan ve ya puanlarla çıkışa geçmek istiyor.

 


          Pazar saat 13.30’da Yeni Sakarya Atatürk Stadında oynanacak olan Sakaryaspor Vanspor karşılaşmasını orta hakem Yalçın Taşkınfurat yönetecek. Bu kritik karşılaşmada Vanspor’u desteklemek için Van ve İstanbul’dan çok sayıda taraftarın Sakarya’ya gideceği gelen haberler arasında.

 


         Vanspor deplasmanda Sakaryaspor’a konuk olurken, Lider Tuzlaspor ise Ergene Velimeşespor’u, Kırşehir Belediyespor Kahramanmaraşspor’u ve Bandırmaspor ise Bodrum Belediyespor’u konuk edecek.
Vanspor Sakaryaspor maçı ardından ligin 12. Hafta maçında Eyüpspor’u konuk edecek.Van Bölge Gazetesi

Güncelleme Tarihi: 31 Ekim 2019, 17:53
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29