Vanspor'da gözler fikstür çekiminde…

Geçtiğimiz hafta kongresini yapan ve ismini Vanspor FK olarak değiştiren kırmızı siyahlı ekipte, gözler bugün çekilecek fikstüre çevrildi.

Vanspor'da gözler fikstür çekiminde…

             TFF 2.  ve 3. Lig maçları 1 Eylül’de başlıyor. Bu sezon TFF 2. Lig kırmızı grupta mücadele edecek olan Vanspor FK ve taraftarları heyecanla bugün çekilecek fikstürü bekliyor.

 


         TFF 2.  Ve 3. Lig grup kuralları geçtiğimiz hafta çekilmişti. Herkesin merakla beklediği 2019-2020  Futbol sezonu TFF 2. Lig ve 3. Lig fikstür çekimi ise bugün yapılacak.

 


         TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri Orhan Saka Salonu'nda saat 11.00'de TFF 2. Lig, saat 15.00'te ise TFF 3. Lig fikstürleri, TFF yetkilileri ve kulüplerin temsilcileri katılımıyla çekilecek.

 


          Yeni bir yönetim yeni isim ve yeni logosuyla yeni sezona hazırlanan kırmızı siyahlı ekibin bu hafta Erzurum’a hareket etmesi bekleniliyor.

 


             Erzurum kampında bayrama kadar kalacak olan Vanspor FK, burada 4 veya 5 hazırlık maçı yapacak. Daha sonra Van’a dönecek olan kırmızı siyahlı ekip, son hazırlıklarını Van’da tamamlayacak.

Güncelleme Tarihi: 30 Temmuz 2019, 09:08
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER