Vanspor'da galibiyet hesapları

Ligin 21. Haftasını mağlubiyetle kapatan Vanspor, yarın deplasmanda karşılaşacağı Kahramanmaraşspor maçından Van’a galibiyetle dönmeyi hedefliyor.

Vanspor'da galibiyet hesapları

TFF 2. Lig kırmızı grupta ligin 22. Hafta karşılaşmaları yarın oynanacak.
18 Takımın mücadele edeceği Kahramanmaraşspor ile Vanspor karşılaşması saat 13.00’te başlarken, son 8 karşılaşma ise 13.30’da başlayacak.
Ligin 21. Hafta maçında kendi sahasında Bodrumspor’a farklı mağlup olan Vanspor, hafta boyunca Kahramanmaraşspor maçı hazırlıklarını sürdürdü.
Dün Van’dan ayrılan kırmızı siyahlı ekip, Kahramanmaraşspor maçından Van’a galibiyetle dönmeyi hedefliyor.
Vanspor için Şampiyonluk ve Play Off yolunda önemli olan karşılaşma saat 13.00’te başlayacak. Orta hakem Süleyman Soyutürk’ün yöneteceği karşılaşma 12 Şubat Kahramanmaraş Stadında oynanacak. Ligin ilk devresinde Van’da oynanan karşılaşmayı, Vanspor 1-0 kazanmıştı.
 Vanspor 36 puanla 5. Sırada yer alırken, Kahramanmaraşspor ise 31 puanla 8. Sırada yer alıyor. Grupta liderliğini sürdüren Ankara Demirspor, yarın Sakaryaspor’u konuk ederken, yakın takipçisi olan Bandırmaspor ise Elazığspor’un ligden çekilmesiyle haftayı dinlenerek geçirecek.
Kastamonuspor, Kardemir Karabükspor deplasmanına giderken, Kırşehir Belediyespor ise sahasında Tuzlaspor’u konuk edecek.

Ligin 22. Haftası maçları sonunda yine zirvede dengele değişecek.
Yarın deplasmanda Kahramanmaraşspor’a konuk olacak olan Vanspor, ligin 23. Haftasında Egene Velimeşespor’u konuk edecek.
      Bölge:Necat Teyfun

Güncelleme Tarihi: 08 Şubat 2020, 09:34
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER