Vanspor'da galibiyet hesapları

Vanspor FK Pazar günü Bandırmaspor’u konuk edecek. 2 Takım açısından da önemli olan karşılaşmayı orta hakem Burak Taşkınsoy yönetecek.

Vanspor'da galibiyet hesapları

            TFF 2. Ligde heyecan başlıyor. Yeni sezonun ilk karşılaşmaları Pazar günü oynanacak. Bu sezon Vanspor FK’ninde içinde bulunduğu TFF 2. Lig kırmızı grupta 18 takım mücadele edecek.

 


                Geçtiğimiz sezon Play Off maçları sonunda TFF 2. Lige çıkan Vanspor FK, yeni sezonun ilk maçının heyecanını yaşıyor.
Uzun bir aradan sonra yeniden TFF 2. Ligde mücadele edecek olan kırmızı siyahlı ekip, kendi sahasında Pazar günü oynayacağı Bandırmaspor maçını, geçen sezondan kalan cezasından dolayı taraftarsız oynayacak.

 


             Şampiyonluk hesapları yapan Vanspor ve Bandırmaspor maçı ilk haftanın en kritik maçı olarak görünüyor.
Vanspor Bandırmaspor maçı Pazar günü saat 16.00’da başlayacak ve karşılaşmayı orta hakem Burak Taşkınsoy yönetecek. Geçen sezonki Şampiyon kadrosundan 6 futbolcuyu gönderen kırmızı siyahlı ekip, 10 transferi kadrosuna dahil etti.

 


           Pazar günü oynanacak krıtik karşılaşmada sahadan galibiyetle ayrılmak isteyen Vanspor, çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.
 Bandırmaspor maçını kendi tesisleri ve Van Atatürk Şehir Stadında sürdüren Vanspor FK’yi taraftarlarda yalnız bırakmıyor.
Pazar günü saat 16’da başlayacak olan Vanspor FK Bandırmaspor karşılaşmasını TRT Kürdi canlı yayınlayacak. Grupta diğer karşılaşmalarda Sakaryaspor sahasında Ergene Velimeşespor’u konuk ederken, Tuzlaspor Kastamonuspor ve Kırşehirspor ise Eyüpspor deplasmanına gidecek.

 


             Pazar günü Bandırmaspor’u konuk edecek olan Vanspor FK, ligin 2. Haftasında ise Niğdespor deplasmanına gidecek.
Vanspor FK, ligin 3. Haftasında konuk edeceği Kardemir Karabükspor maçıyla taraftarlarıyla yeni sezonda buluşmuş olacak.Van Bölge Gazetesi

Güncelleme Tarihi: 30 Ağustos 2019, 09:17
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER