Vanspor'da, Ergene Velimeşe hazırlıkları…

TFF 2. Lig Kırmızı Grup lideri Vanspor, Cumartesi günü 15.30’da karşılaşacağı Ergene Velişmeşespor hazırlıklarını sürdürüyor. Teknik Direktör Hasan Erkin Şimşir sorumluluğundaki idmanlarda futbolcuların moralli olduğu görülüyor.

Vanspor'da, Ergene Velimeşe hazırlıkları…

            Pazar günü evinde Kahramanmaraşspor’u Barış Sağır’ın attığı golle 1-0 mağlup eden, ancak özellikle maçın sonlarına doğru hakem kararları ile gündeme gelen Vanspor’da, hafta sonu oynanacak olan Ergene Velimeşe hazırlıkları devam ediyor.
Kırmızı siyahlı takım ligin altıncı haftasında da deplasmanda puan veya puanlar almak istiyor.

 


         Grupta oynadığı beş hafta sonunda dört galibiyet ve bir beraberlik elde eden Vanspor, 13 puanla liderlik koltuğunda bulunuyor.
Aynı puan ve aynı averaja sahip olan Tuzlaspor ise grupta ikinci sırada yer alıyor.
Kırmızı siyahlı takım sezona Bandırmaspor’la oynadığı 2-2 berabere kaldığı maçla başladı.

 


         Ardından deplasmanda Niğde Anadolu’yu 1-0 ile geçti. Üçüncü haftada evinde Karabükspor’u 3-0 mağlup eden kırmızı siyahlı ekip, dördüncü hafta deplasmanda Bodrum Belediyespor’u 4-0 mağlup etti. Beşinci hafta maçında evinde Kahramanmaraşspor’u 1-0 ile geçen Vanspor, oynadığı beş maçta rakip filelere 11 gol attı, kalesinde ise 2 gol gördü. Bu iki golü de sezonun ilk maçı olan Bandırmaspor’dan yedi.

 


        Sonraki dört haftada kalesini gole kapatan kırmızı siyahlı ekip, Ziraat Türkiye Kupası maçında da Balıkesirspor’u 1-0 ile geçmişti.

 

 
         Vanspor Cumartesi günü saat 15.30’da oynayacağı maçın hazırlıklarını tesislerinde ve Van Atatürk Şehir Stadı’ndaki idmanlarla sürdürüyor.

 


        Ergene Velimeşe ile deplasmanda oynanacak olan maçta Vanspor taraftarlarının yine tribünlerdeki yerini alacağı öğrenildi.
Öte yandan Vanspor ürünlerinin satıldığı Vanspor Store Mağazası’nda ürün satışlarının sürdüğü, bazı taraftarların başka şehirlerdeki yakınlarına bu ürünlerden satın alarak yolladığı görülüyor.


      Bu arada Vanspor’da, Kahramanmaraşspor maçında sakatlanan Osman Torun’un 4-5 ay sahalardan uzak kalacağı belirtilirken, taraftarlar sosyal medya aracılığıyla kendisine geçmiş olsun dileklerinde bulunuyor.Van Bölge Gazetesi

Güncelleme Tarihi: 02 Ekim 2019, 18:09
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29