Vanspor'da, Bandırma hazırlığı sürüyor

Temsilcimiz Vanspor, 1 Eylül’de karşılaşacağı Bandırmaspor Baltok maçına hazırlanıyor. İlk maç, Vanspor’un cezası dolayısıyla seyircisiz oynanacak. Taraftarların ise sahayı görecek noktalarda maçı izlemeye çalışacağı öğrenildi.

Vanspor'da, Bandırma hazırlığı sürüyor

     Bu sezon TFF 2.LİG Kırmızı Grupta mücadele edecek olan Vanspor, sezona iyi bir başlangıç yapmak istiyor. İç transferde en az 12, dış transferde ise 10 sporcu ile anlaşan kırmızı siyahlı takım, 1 Eylül Pazar günü saat 16.00’da evinde Bandırmaspor Baltok ile mücadele edecek.

   Yaklaşık iki ay önce play-off final karşılaşmasında Van’da oynanan mücadelede Karşıyaka taraftarları ile yaşanan olaylar nedeniyle Vanspor ilk maçta seyircisiz oynama cezası almıştı.

   Cezadan dolayı ilk karşılaşma Van’da sessiz oynanacak. Ama daha önceden de olduğu gibi taraftarların sahayı gören noktalarda bazı binalar veya inşaatlarda maçı takip edeceği öğrenildi.

    Vanspor Kurban Bayramı öncesi ve bayramın üçüncü gününden sonra tesislerde idman yaptı.

Teknik Direktör Hasan Erkin Şimşir sorumluluğundaki idmanlarda futbolcuların neşeli olduğu gözlendi.

İdmanları Vanspor’un fanatik taraftar destekçileri Grup Kara Kobralar ve Gölkentliler Taraftar Grupları da izledi. Aynı zamana sosyal medyada canlı olarak verilen idmanları diğer taraftarlar da izleyip, beğeni ve yorumlarını yazdı.

   Temsilcimiz ikinci hafta maçında ise 8 Eylül Pazar günü saat 16.00’da Niğde Anadolu ile karşılaşacak.

  Vanspor ilk maçı kazanarak, Niğde’ye moralli gitmeyi hedefliyor.Van Bölge Gazetesi

Güncelleme Tarihi: 15 Ağustos 2019, 09:16
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29