Vanspor 3 puanı 3 golle aldı

Misli.com 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Vanspor, ikinci devrenin ilk maçında evinde Tarsus İdman Yurdu’nu konuk etti. Vanspor Utku Şen, Sedat Cengiz ve Ömer Yıldız’ın ayağından bulduğu gollerle rakibini 3-0 mağlup etti.

Vanspor 3 puanı 3 golle aldı

  İkinci devrenin ilk maçında sahasında Tarsus İdman Yurdu’nu konuk eden Vanspor, 3 puanı 3 golle almayı başardı. İkinci devreye galibiyetle başlayan Vanspor, puanını 40’a yükseltti.

  Koronavirüs tedbirleri kapsamında seyircisiz oynanan maçı Van İl Emniyet Müdürü Ali Karabağ, Van Gençlik ve Spor İl Müdürü Nevzat İnanç, Vanspor Kulübü Başkanı Servet Yenitürk ve akredite edilen isimler izledi.

  Vanspor Serhat Gülpınar teknik sorumluluğunda sahaya; Aydın Bağ, Abdulkadir Özdemir, Utku Şen, Sedat Cengiz, Üzeyir Ergün, Sefa Küpeli, Burhan Arman, Oktay Aydin, Emre Özkan, Barış Gök ve Yakup Demir onbiri ile çıktı.

  Tarsus İdman Yurdu ise Ergün Penbe teknik sorumluluğunda sahaya; Barış Türkmen, Onur Şirin, Abdussamed Karnuçu, Nurullah Kaya, Alperen Pak, Suat Kaya, İbrahim Hırçın, Ahmet Furkan Özcan, Asım Hamzaçebi, Sefa Durmuş ve Samet Eker onbiri ile çıktı.

  Van Atatürk Şehir Stadyumu’nda saat 13.00’te başlayan karşılaşmayı Eren Gökmen, Yavuz Bahadır Ordu, Kadir Kantekin ve Burak Güner hakem dörtlüsü yönetti.

  10. dakikada Vanspor Utku Şen'in kaydettiği golle 1-0 öne geçti.

  39. dakikada Vanspor, Sedat Cengiz'in penaltıdan kaydetitği golle 2-0 öne geçti.

  İlk yarı, Vanspor'un 2-0 üstünlüğü ile tamamlandı.

 90. dakikada Sedat Komi'nin pasında Ömer Yıldız topu ağlara yolladı:3-0

 Kaynak: Van Bölge Gazetesi- Bişar Ulutaş

Güncelleme Tarihi: 01 Haziran 2021, 12:56
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29