VANSET yönetiminden Başkan Vekili Aslan'a ziyaret…

Van Sanat ve Edebiyat Topluluğu üyeleri (VANSET ) yönetimi İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan vekili Sinan Aslan'ı ziyaret etti.

VANSET yönetiminden Başkan Vekili Aslan'a ziyaret…

         Van'daki sanatsal ve kültürel çalışmalarını aralıksız sürdüren Van Sanat ve Edebiyat Topluluğu üyeleri (VANSET ), bir yandan da kurum ziyaretlerine devam ediyor.

 


        Bu noktada önceki gün İpekyolu Kaymakamı ve İpekyolu Belediye başkan vekili Sinan Aslan' a bir ziyaret gerçekleştiren Vanset üyeleri yaptıkları çalışmalar hakkında başkan vekili Aslan' a bilgiler verdi.

 


       Söz konusu ziyaret ile ilgili bir açıklama yapan Van Sanat ve Edebiyat Topluluğu Başkanı Orhan Demirtaş, “Gerek Van’daki, gerekse ilçelerdeki çalışmalarımızda istişareye büyük önem veriyoruz. Bu bağlamda bugün İpekyolu Belediye Başkan Vekilimiz Sinan Aslan'ı ziyaret ederek, hem yeni görevinde başarılar diledik, hem de kendi çalışmalarımız hakkında bilgi verme fırsatını bulduk. Bize yani Vanset üyelerine zaman ayıran başkanımız sayın Sinan Aslan' a şükranlarımı sunarım” dedi.

 

         Ziyaret ile ilgili düşüncelerini dile getiren İpekyolu Belediye Başkan Vekili Sinan Aslan ise, “Kültür ve Sanat bir toplumun olmazsa olmaz öğesidir. Bu bağlamda çalışmalarınızı takdir ediyorum. İlgili birimlerimiz ile iletişimde olursanız ve yapacağınız güzel projelerde bize düşen bir konu olursa değerlendirmeye alacağız” dedi.

 

 
          Söz konusu ziyarette Van Sanat ve Edebiyat Topluluğu Başkanı Orhan Demirtaş'ın yanı sıra, Hüsamettin Ergül, Ercan Ulutaş, Hicran Memiş, Ercan Türker ve Erkan Eryiğit de hazır bulundu.
Ziyaret çekilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi.Van Bölge Gazetesi

Güncelleme Tarihi: 03 Aralık 2019, 09:41
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29