VANSET üyesi Pala, yeni kitabını tanıttı

Van Sanat ve Edebiyat Topluluğu’nun (VANSET ) genç üyesi Sinan Mirza Pala çıkardığı yeni Kitabı Cezbe’nin tanıtımını yaptı.

VANSET üyesi Pala, yeni kitabını tanıttı

              Önceki gün Van Kültür Sokağındaki bir kafede düzenlenen tanıtım ve imza programına ünlü şair Müştehir Karakaya başta olmak üzere Van Sanat ve Edebiyat Topluluğu üyeleri büyük bir ilgi gösterdi.
Morenna Yayınevi aracılığı ile çıkarılan kitapta yazar Sinan Mirza Pala bir dervişin hayatından kesitlere yer vermiştir ve toplam 120 sayfadan oluşmaktadır.

 


             Okuyucuyu zaman zaman maceralı bir aşk'ın pençesine düşüren kitap oldukça sürükleyici bir anlatıma sahip.
Çıkardığı kitap ile ilgili gazetemize açıklama yapan genç yazar Sinan Mirza Pala " Cezbe adlı kitabım için yaklaşık yedi yıllık bir emek ortaya koyduk. Kitap Postmodern ve fantastik bir roman özelliği taşımaktadır. İç benliğin ızdırabını yaşayan bir gencin dervişlik yolunda kendini bulup celb olduğu cezbede diğer karakterlere Cezbe rahlesinde aşkın devletini kurmak için gayret etmektedir.

 


           Mavi Marmara olayına da değindiğimiz romanda Türkiye çapındaki bir çok tanınmış yazarın fikir ve yorumlarına yer verdik. Sezai Karakoç, Abdurrahim Karakoç, Mustafa Kutlu, Müştehir Karakaya, Meriç Turan ve Orhan Demirtaş bunlardan bazılarıdır. Cezbe benim ulusal bazda yazdığım ilk eser ve benim yaşım itibari ile büyük önem verdiğim bir kitaptır. Kitabın devamını da Cezbe 2 adlı romanda ele aldık. Onun da hazırlığı devam ediyor. Umarım hasbel kadar yazdığım ve yazın hayatına kattığım bu kitap, kitap severlere ve takipçilerim için keyifli bir okuma dönemi geçirtir. Bu kitabı hazırlama sürecinde bana her anlamda katkı sunan senarist yazar Meriç Turan' a, Sinan Yağmur 'a, Bahadır Yenişehirlioğlu'na ve Mustafa Işık hocama, özellikle de aileme çok teşekkür ederim” dedi.

 


        VANSET üyeleri de Pala’nın yeni kitabının hayırlı olmasını dileyerek, “Biz de genç yazar Sinan Mirza Pala' ya yazın hayatına kattığı kitabı Cezbe için başarılarının devamını diler ve bol okurlu olmasını temenni ederiz” ifadelerini kullandı.Van Bölge Gazetesi

Güncelleme Tarihi: 23 Temmuz 2019, 09:28
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER