Vanlı voleybolcular çeyrek finalde…

Elazığ’da yapılan Anadolu Yıldızlar Ligi Voleybol Müsabakalarına katılan; Van Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Erkek ve Kız voleybol takımları rakiplerini mağlup ederek, Anadolu Yıldızlar Ligi Çeyrek Final Müsabakalarına katılmaya hak kazandı.

Vanlı voleybolcular çeyrek finalde…

    Spor Hizmetleri Genel Müdürlüğü 2019 yılı faaliyet programında yer alan ve Elazığ’da 14 ilden, 22 takım ve 264 sporcunun katılımı ile gerçekleştirilen, Anadolu Yıldızlar Ligi Voleybol müsabakalarına katılan, Van Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Kız ve Erkek Voleybol takımlarından Anadolu Yıldızlar Ligi Voleybol Çeyrek Final Müsabakalarında kalabilmek için kıyasıya mücadele eden voleybol erkek takımı birinci maçında Malatya il karmasını 3-0 lık net bir skorla mağlup ederken, İkinci maçında Bingöl il karmasını 3-2, son maçlarında ise Muş il karmasını 3-0 yenmeyi başardı.

   Kız takımı ise ilk maçında rakibi Tunceli il karmasını 2-1’lik skorla mağlup ederken, ikinci maçında Ağrı il karmasını 3-0, son karşılaşmasında da Bingöl il karmasını 3-0 mağlup ederek, Anadolu Yıldızlar Ligi Voleybol Müsabakalarında Grup Birincisi olarak ileriki tarihlerde yapılacak olan, Anadolu Yıldızlar Ligi Voleybol Çeyrek Final Müsabakalarında Van’ı temsil etme hakkı elde etti.

    Elazığ’da yapılan Anadolu Yıldızlar Ligi Voleybol Müsabakalarını, Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü idarecileri, illerden gelen antrenörler ve idareciler izledi. Çekişmeli ve birbirinden heyecanlı karşılaşmaların yaşandığı, Anadolu Yıldızlar Ligi Voleybol Müsabakaları sonunda dereceye giren takımlara ödüllerini, Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürü, Protokol üyeleri ve antrenörler tarafından verildi.

    Van adına katıldıkları Anadolu Yıldızlar Ligi Voleybol Müsabakalarında erkekler ve kızlar kategorisinde grup birinciliği kazanarak, çeyrek final müsabakalarına katılma hakkı kazanan, Van Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Voleybol antrenörü Emrah Eker yaptığı açıklamasında, “İlimiz adına erkek ve kız takımlarımız ile katıldığımız Anadolu Yıldızlar Ligi Voleybol Müsabakalarında çekişmeli ve zorlu karşılaşmalar ile erkek takımımız rakipleri olan Malatya, Bingöl ve Muş ilini kız takımımız ise Tunceli, Ağrı ve Bingöl illerimizi yenerek erkekler ve kızlar kategorisinde grup birinciliği elde ederek; İleriki tarihlerde yapılacak olan Anadolu Yıldızlar Ligi Voleybol Çeyrek Final Müsabakalarında ilimizi temsil etmenin mutluluğunu şimdiden yaşamaktayız.  İlimize ve bizlere bu güzel mutluluğu yaşatan ilimizin file sultanları ve file bekçilerine teşekkür ediyor; Anadolu Yıldızlar Ligi Voleybol Çeyrek Final Müsabakalarına katılan arkadaşlarımıza da şimdiden başarılar diliyoruz. Katıldığımız Anadolu Yıldızlar Ligi Voleybol Müsabakalarında başta il müdürlüğümüz olmak üzere emeği geçen herkese çok teşekkür ediyoruz” dedi.

    Van Gençlik ve Spor İl Müdürü Nevzat İnanç ise; “Spor Hizmetleri Genel Müdürlüğümüz tarafından Elazığ’da 14 ilden 264 sporcumuzun katılımı ile gerçekleştirilen, Anadolu Yıldızlar Ligi Voleybol müsabakalarına katılan il müdürlüğümüz Kız takımı rakipleri olan Tunceli, Ağrı ve Bingöl illerini, Erkek takımımız Malatya, Bingöl ve Muş illerimizin takımlarını mağlup ederek, erkekler ve kızlar kategorisinde kazandıkları grup birinciliği ile yapılacak olan Analig Çeyrek Final Müsabakalarına katılma hakkı kazandılar. İlimiz adına kızlar ve erkekler kategorisinde kazandıkları grup birinciliği başarılarından dolayı tüm sporcu ve antrenörlerimizi tebrik ediyor, bundan sonraki katılacakları müsabakalarda başarılar diliyoruz.” şeklinde konuştu.Bölge Gazetesi Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 19 Aralık 2019, 10:13
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29