Vanlı Kaleci Antrenörü Mardin'de…

Uzun yıllar Vanspor ve bazı profesyonel takımlarda kaleci antrenörlüğü yapan Burhan Kadem, Van Teknik Direktör Cevdet Uzunköprü’nün çalıştırdığı Mardin Fosfatspor ile anlaştı.

Vanlı Kaleci Antrenörü Mardin'de…

   Önceki hafta Vanlı Teknik Direktör Cevdet Uzunköprü Mardin Fosfatspor ile el sıkışmıştı. Uzunköprü’den sonra söz konusu takımın kaleci antrenörlüğüne bir Vanlı isim daha getirildi.

   Vanspor ve başka profesyonel takımlarda kaleci antrenörlüğü yapan Burhan Kadem, Mardin Fosfatspor ile anlaştı.

   Kadem, “Yeni takımımız 3.ligden Mardin Fosfatspor ile anlaşmış bulunmaktayız. Ekibimize ve takımımıza 2.lig yolunda başarılar diler, sezon sonunda bu güzel şehre, takımımıza ve taraftarımıza Güzel günler yaşatmak dileğiyle” ifadelerini kullandı.

   Öte yandan söz konusu takımın yeni hocası Cevdet Uzunköprü ise 17 yıl sonra yeniden Mardin’e dönmesinin sevindirici olduğunu belirterek, yeni sporcular transfer ederek başarılı olmaya çalışacaklarını belirtti.

   Uzunköprü, daha önce nasıl başarı yakalamışlarsa, bundan sonraki süreçte de başarılı olmak için gayret göstereceklerini söyledi. Yaklaşık 20 yıl üst liglerde hocalık yaptığını vurgulayan Cevdet Uzunköprü, taraftarların da desteği ile Mardin Fosfatspor’u en iyi yere getirme uğraşında olacaklarını söyledi.

VAN BÖLGE GAZETESİ

Güncelleme Tarihi: 25 Ağustos 2020, 09:10
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29