Vanlı işitme engellilerden 3-0'lık galibiyet...

Türkiye İşitme Engelliler Spor Federasyonu’na bağlı B grubu Voleybol Süper Ligi müsabakasında Van İşitme Engelliler Eğitim Gençlik ve Spor Kulübü, kendi evinde oynadığı maçta Mersin işitme Engelliler Spor Kulübü’nü 3-0 yenerek lige moralli başladı.

Vanlı işitme engellilerden 3-0'lık galibiyet...

     Konuyla ilgili açıklama yapan Van İşitme Engelliler Eğitim Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Aydın Türk, “ Türkiye şampiyonasına gitmek için emin adımlarla ilerleyen işitme engelliler diğer adıyla ‘Sessiz Adamlar’ olarak, umarız daha iyi skorlarla hedefimize ulaşırız. Sporcu kardeşlerimi takım hocamızı canı gönülden kutlarım ve emeği geçen bütün herkese destek için gelen tüm arkadaşlara kulübümüz adına teşekkür ediyoruz. Mersin işitme engelliler spor kulübü takımının centilmence mücadelelerinden dolayı kutlar bundan sonraki maçlarında da başarılar dileriz” dedi.

    Türk, sözlerine devamla “Spor kulübü derneğimiz; 117 engelli lisanslı sporcusu bulunan, hentbol/voleybolda süper ligde, futbol da ise PTT 1. Ligde mücadele eden işitme engelliler destek bekliyor. 26 Ocakta Ankara deplasmanımıza gidebilmek için destek arayan işitme engelliler 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nde yanında olan ve maddi manevi desteklerini esirgemeyeceklerini söyleyen herkese sesimizi duyurmak istiyoruz. Gençlerden oluşan takımımızı, dezavantajlı olan bu bireyleri topluma kazandırmak niyetindeyiz. Biz de varız bizim de spor yapma hakkımız var ve destek olunursa başarabileceğimizi göstermek istiyoruz. Geçen yılki başarımızı bu yılda devam ettirmek istiyoruz” ifadelerini kullandı.Bölge Gazetesi Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 20 Ocak 2020, 09:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29