Vanlı esnaf üçüncü iş yerini açtı

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgınından dolayı birçok iş yeri kapanırken, Van'da bir esnaf var olan iki iş yerinin yanı sıra, yeni bir iş yeri daha hizmete açtı.

Vanlı esnaf üçüncü iş yerini açtı

   Van'da 'Pidecim Sinan Usta' olarak nam salan Vanlı esnaf Sinan  Ateş, kentte mevcut iki ayrı işyerine üçüncü halkayı da eklemenin heyecanını yaşıyor.
   Yeni şubesini Edremit Toki Konutlarının yol ayrımında açan Sinan Ateş gazetemize yaptığı açıklamada, "Bilindiği gibi gerek ülke olarak gerek se yaşadığımız şehir olan Van'da zor günlerden geçiyoruz.  Malum tüm dünyayı etkisi altına alan ve her geçen gün alınan tedbirler sonucunda eskisini yavaş yavaş kaybeden virüse inat biz Pidecim Sinan Usta olarak 3.şubeyi Edremit 'te faaliyete sokmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Yeni şubemizde 8 yeni çalışanı istihdam ederek hizmet kalitemizin  daha üst seviyelere çıkması için daha fazla gayret ediyoruz. Bizlere bu gücü ve imkanı veren Allah'a hamd ediyoruz. Özellikle müşterilerimizin sürekli bizi tercih etmesinden dolayı bu güveni kendimizde bulabiliyoruz. Bu vesile ile başta kendi sabit müşterilerimiz olmak üzere tüm Van halkına saygılarımı sunarım. Yolu düşen herkesi Edremit şubemize bekliyoruz " diyerek sözlerini noktaladı.

Bölge:Emre An

 

Güncelleme Tarihi: 15 Haziran 2020, 14:57
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER