Van TSO heyetinden gazetemize ziyaret…

Van Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Yardımcısı Fevzi Çeliktaş ve beraberindekiler gazetemizi ziyaret etti. Çeliktaş, toplumun gelişmesi ve aydınlatılmasında, kamuoyunun bilgilendirilmesinde büyük emekleri olan gazetecilerin gününü tebrik etti.

Van TSO heyetinden gazetemize ziyaret…

           Van Ticaret ve Sanayi Odası (Van TSO) Başkan Yardımcısı Fevzi Çeliktaş, Genel Sekreter Yardımcısı Kerem Oruç ve Basın Halkla İlişkiler Sorumlusu Önder Altınal, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla gazetemizi ziyaret etti.

 


          Ziyarette kısa bir açıklama yapan Başkan Yardımcısı Çeliktaş, “Her meslekte olduğu gibi basın mesleğinde de zorluklar vardır. Gazetecilerin mesai mefhumu gözetmeksizin çalıştığını gözlemliyoruz. Bizim kurumun haberlerinin topluma ve kamuoyuna duyurulmasında şüphesiz gazetecilerin rolü büyüktür. Basın mensuplarımızın son derece önemli bir görevi ifa ettikleri görülüyor. Görevlerini layıkıyla yerine getirebilmeleri için siz basın mensuplarımızın çalışma şartlarını iyileştirmeye yönelik düzenlemelerin kutlandığı 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nün tüm basın mensuplarımıza kutlu olmasını diliyor, çalışmalarında başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.Van Bölge Gazetesi

Güncelleme Tarihi: 10 Ocak 2020, 17:46
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER