Van halkından Vali Bilmez'e teşekkür…

Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Emin Bilmez’in, eski Devlet Hastanesi alanının Büyükşehir Belediyesi’ne devrinin yapıldığını ve söz konusu bölgenin millet bahçesi olacağı müjdesini vermesinin ardından vatandaşlardan ve STK temsilcilerinden kendisine teşekkür edildi.

Van halkından Vali Bilmez'e teşekkür…

                 Sosyal medya hesapları üzerinden müjdeli paylaşımı Van halkına aktaran Vali Bilmez’e her kesimden teşekkür mesajı geldi.
 Vana mille bahçesi kazandıran Bilmez çalışmaları ve kente olan sevgisiyle milletin kalbine de taht kurdu.
Van Ticaret Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Necdet Takva, yaptığı açıklamada “Van Valisi Mehmet Emin Bilmez müjdeyi verdi. Teşekkürler Sayın Valim, teşekkürler emeği geçen herkes!” ifadelerini kullanırken, Van Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Nayif Süer, “Başta valimiz Mehmet Emin Bilmez olmak üzere bu eserin şehrimize kazandırılması hususunda emeği geçen herkese teşekkür ederim. Van’ımıza hayırlı olsun” açıklamasında bulundu.

 


          Van Hızır Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Faruk Alpaslan ise; “Samimi, duyarlı, vicdanlı ve çalışkan Valim Mehmet Emin Bilmez, her zaman olduğu gibi Eski Van Devlet Hastanesi arsası için de halkın hukukunu savunup hak sahibine teslim e Hak mücadelesinin daim olması için dualarımla birlikte teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

 


           Sosyal medya hesapları üzerinden Vali Bilmez’e yağan teşekkür ve övgü mesajlarının bir kısmı şöyle:
Yunus Yeşilyayla: Hiçbir zaman haklı taleplerinizden vazgeçmeyin, taleplerinizi sabırla; haklı (meşru) ve halklı (sivil) bir şekilde var gücünüzle isteyin sadece. Her bireyin vicdanı ödevidir, haklı talepleri. Teşekkürler kıymetli Valim.


      Ali Kılıçer: Soranlara her zaman Van Valisi Mehmet Emin Bilmez dünyanın en duyarlı, en tatlı, en mütevazı insanıdır o Candır “Adam gibi Adamdır”, Eski devlet hastanesinin yerini kimseye vermez, alır halkına verir, Valim ilgileniyor merak etmeyin orası satılmaz #VanaSahipÇık’ar, dedik, dediysek boşuna demedik.

 


       Sezer Bayramoğlu: Başta Sayın Valimiz Mehmet Emin Bilmez’e, Van Gölü Aktivistlerine ve emeği geçen herkese teşekkür eder mille bahçesi kararının hayırlara vesile olmasını dilerim.
Hüseyin Altan: Çabanız, ilginiz ve desteğiniz için teşekkürler Sayın Valim Harika bir iş çıkardınız emeği geçen herkese çok teşekkür ederim.Van Bölge Gazetesi

Güncelleme Tarihi: 17 Aralık 2019, 09:05
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29