Van Gölü'nde onuncu cesede ulaşıldı

Van’ın Gevaş İlçesi’nde Van Gölü’ne açıldıktan sonra haber alınamayan ve içinde 60 kişinin olduğu tekne ile ilgili arama çalışmalarında son iki günde 3 yabancı uyruklu şahsın daha cesedine ulaşıldı. Böylece arama çalışmalarında cesedine ulaşılan kişi sayısı 10'a yükselmiş oldu. Tutuklananların sayısı da 4'e yükseldi.

Van Gölü'nde onuncu cesede ulaşıldı

   Van'da, 7 gün önce göle açılarak kaybolan tekneyi arama çalışmalarında son iki günde 3 kişinin daha cesedi bulundu. Böylece cesedine ulaşılan toplam sayı 10 oldu. Olayla ilgili bir kişinin daha tutuklanması ile tutuklu sayısı 4 oldu.
   Valilik tarafından yapılan açıklamada, Gevaş ilçesine bağlı Altınsaç Mahallesi'nden Van Gölü'ne açılan ve bir daha haber alınamayan tekneyle ilgili arama kurtarma çalışmalarının devam ettiği belirtildi.
İl Jandarma Komutanlığı, İl Emniyet Müdürlüğü, JAK timleri, AFAD, UMKE ve sağlık ekipleri, Van Gölü'nün tamamında havadan ve sudan çalışma yürütüyor.
   Bu çerçevede yapılan çalışmalar sonucu son iki günde yabancı uyruklu olduğu değerlendirilen 3 kişinin daha cesedine ulaşıldı. Böylece arama çalışmalarında ulaşılan ceset sayısı 10'a yükseldi.Van Bölge Gazetesi Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 04 Temmuz 2020, 16:05
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29