Van ESOB Başkanı Berge'den, Başkale ziyareti

Van’ın Başkale ilçesine gelen Van Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı İsa Berge, Başkale Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Asım Solak’ı ve Başkale esnafını ziyaret etti.

Van ESOB Başkanı Berge'den, Başkale ziyareti

    VAN ESOB Başkanı İsa Berge ile Van Demirciler, Tornacılar ve Tamirciler Odası Başkanı Kenan Akalın ile birlikte Başkale ilçesine giderek ilçe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Asım Solak’ı makamında ziyaret etti.

  Kaymakam Solak, Başkale’nin ekonomik durumu ve esnafı ile ilgili bilgi alış verişinde bulunan Başkan Berge ekibine ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

   Buradaki ziyaretlerinin ardından Başkan Berge ve beraberindekiler Başkale Ziraat Odası Başkanı Rahmi Aşkan ile beraber ilçe esnafını ziyaret etti. Van Demirciler, Tornacılar ve Tamirciler Odası Başkanı Kenan Akalın ile birlikte işyerlerini gezen Berge, esnafın sorunlarını dinledi. Sıcak karşılanan Berge, Başkale’de çarkın dönebilmesi adına çaba içerisinde olduklarını söyledi. 

 

    "SORUNLAR İLE İLGİLENECEĞİZ"

   Genel sorunları dile getiren esnafa çözüm olmak için ilgili kurumlar ile irtibata geçeceklerini belirten VAN ESOB Başkanı Berge, “Burada esnafımızın ve sanatkârımızın büyük bir emeği var. Esnafımızın durumunu daha iyi noktalara taşımak adına çalışacağız. Başkale’ye açılacak olan sınırı kapısı ve Başkale Meslek Yüksekokulu için bizlerde oda olarak büyük çaba göstermekteyiz. Bizler bu sorunların çözümü için bir çalışma başlatacağız ve bu konuyu raporlaştırıp Ankara’ya dosya halinde sunacağız. Ayrıca Van milletvekillerimizin de konuyu meclise taşımalarını isteyeceğiz.” dedi.Van Bölge Gazetesi

Güncelleme Tarihi: 23 Aralık 2019, 10:41
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER