Van'daki Doğu Lunapark yoğun ilgi görüyor

Van’ın Edremit İlçesi’ndeki Doğu Lunapark, hafta sonları ve akşam saatlerinde vatandaşlar tarafından yoğun ilgi görüyor. Koronavirüs tedbirleri kapsamında vatandaşlar sosyal mesafeye dikkat ederek ve maskelerini takarak eğlenirken, görevliler de sık sık tedbirlerin elden bırakılmaması uyarısında bulunuyor.

Van'daki Doğu Lunapark yoğun ilgi görüyor

  Dünyayı etkileyen koronavirüs salgınından dolayı gecikmeli olarak faaliyete geçen lunaparklar, vatandaşlar tarafından son zamanlarda yoğun ilgi görüyor.

  Van’ın Edremit İlçesi Kocaeli Parkı karşısında bulunan Doğu Lunapark da koronavirüs tedbirleri ile faaliyetlerini sürdürüyor.

  Salgının yayılmaması ve eğlencenin kararında yapılması için tüm önlemlerin alındığı lunaparkta, vatandaşların maske taktığı ve sosyal mesafeye uyarak, el dezenfekteleri kullandığı görülüyor.

  Lunapark Sahipleri Mehmet Yılmaz ve Necdet Sadak, söz konusu lunaparkta gençlerin ve çocukların eğlenirken, anne ve babaların da çay bahçesinde dinlenerek ve çocuklarını izleyerek vakit geçirdiğini dile getirdi.

  Doğu Lunapark’a gelen çocuklar ve gençler, atlı karınca, tren, gondol, ranger, çarpışan araba gibi oyun makinelerinde vakit geçiriyor. Yine aileler dönme dolaba binerek, yukarı bölümde manzara izleyerek vakit geçiriyor.

  Tedbirli olarak eğlendiklerini söyleyen gençler ise, bu yıl salgından dolayı maskelerini takarak ve sosyal mesafe kurallarına uyarak vakit geçirdiklerini dile getirdi.

VAN BÖLGE GAZETESİ

Güncelleme Tarihi: 24 Ağustos 2020, 18:01
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29