Van'da yeni bir mobilya mağazası açılışı…

Van'ın köklü işyerlerinden Sedef Grup, mağaza zincirlerine bir yenisini daha ekledi.

Van'da yeni bir mobilya mağazası açılışı…

      Kazım Karabekir Caddesi üzerinde açılışı yapılan işyerine Ak Parti Van Milletvekili İrfan Kartal'ın yanı sıra Ak Parti Van İl Başkan yardımcısı Abdullah Çalım, Yataş Genel Müdürü Ertan Boğa  ve çok sayıda davetli katıldı.


           Açılışta konuşma yapan, Ak Parti Van Milletvekili İrfan Kartal; "Van’ımızda hizmet vermeye başlayan Sedef Mobilya mağazasının açılış törenine katıldığımız için çok mutluyum. Ekonominin canlanması ve işsizliğe küçük de olsa bir çözüm sunan ve istihdam sağlayan işverenlerimizin nazik davetlerinden dolayı teşekkür eder, işletme sahibi kardeşlerim Yusuf Uyak ve Hasan Uyak 'a  rabbimden bereketli ve bol kazançlar niyaz ederim" dedi.

 


          Açılış ilgili açıklama yapan Mağaza Müdürü Doğan Kaya ise, “Bugün yeni işyerimizde bizi yalnız bırakmayan milletvekilimiz İrfan Kartal başta olmak üzere genel müdürümüz Erkan Boğa'ya, müşterilerimize ve tüm dostlarımıza şükranlarımı sunarım. Vanlı hemşehrilerimize  kalite ve konfor adına en güzel hizmetleri vermek için gayret edeceğiz. Yataş bu noktada ülke çapında ve uluslararası bir markadır. Bu vesile ile açılışımıza katılan herkese bir kez daha teşekkür ederim" dedi.

 


        Açılış programı davetlilerin kurdele kesiminin ardından yapılan ikramlar ile sona erdi.Van Bölge Gazetesi

Güncelleme Tarihi: 26 Ağustos 2019, 09:11
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER