Van'da sosyal mesafeler zemin çıkartmaları ile belirleniyor

Van Büyükşehir Belediyesi, koronavirüs önlemleri kapsamında vatandaşların sıraya girdikleri alanlarda sosyal mesafelerini korumaları için zemin çıkartmaları yerleştirirken, belediyeye ait otobüslere ise dezenfektan kitlerinin yanı sıra, evdekal ve evegit yazıları yapıştırıldı.

Van'da sosyal mesafeler zemin çıkartmaları ile belirleniyor

    Koronavirüs salgınıyla ilgili mücadele çalışmaları kapsamında Büyükşehir Belediyesi tarafından sosyal mesafeyi hatırlatan zemin çıkartmaları hazırladı. ‘Sağlığınız İçin Mesafenizi Koruyun En Az 1 Metre’ yazılı çıkartmalar, kent genelindeki banka, noter, PTT şubeleri ve vatandaşın yoğun olarak hizmet almaya çalıştığı noktalara yapıştırılıyor. Yapılan çalışma ile sıraya girerek hizmet almaya çalışan vatandaşların sosyal mesafe kurallarına uymaları hedefleniyor.

   Ayrıca Büyükşehir Belediyesine ait otobüslere de dezenfektan kiti bırakılırken, salgında vatandaşların evlerinde kalmalarını teşvik etmek için de otobüslerin dış kısımlarına devasa ‘evdekal ve evegit’ yazıları yapıştırıldı.

   Yapılan çalışmaları dikkatle takip eden vatandaşlar ise salgına karşı çalışmalarda farkındalık oluşturan Van Büyükşehir Belediyesi'ne teşekkür etti. Van Bölge Gazetesi Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 03 Nisan 2020, 16:56
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29