Van'da M plakalı minibüsler trafiği aksatıyor

Milli Egemenlik Caddesi üzerindeki Milli Egemenlik Park’ı önünde depolanan minibüsler trafiğin aksamsına yol açıyor. Cadde yoğun olan trafik, burada depolanan minibüsler yüzünden zaman zaman kilitlenme noktasına geliyor.

Van'da M plakalı minibüsler trafiği aksatıyor
    Van’da trafik sorunu bir türlü istenen şekilde çözülemiyor. Özellikle şehir içindeki trafiği olumsuz etkileyen minibüs ve otobüsler, zaman zaman trafiğin kitlenmesine neden oluyor. 
Milli Egemenlik Park’ı önünde depolanan minibüsler, trafiği aksatıyor. 
   Gelip yolcularını alıp gitmek yerine burada depolanan minibüsler, trafiği alt üst ediyor. Burada fazla yolcu almak için birbiriyle yarışan minibüsler durağı depo alanı gibi kullanıyor. Hem trafiği felç ediyorlar, hem de tıka basa yolcu alarak trafik kurallarını ve pandemi kurallarını hiçe sayıyorlar. 
   Milli Egemenlik Caddesi’nde trafik kurullarına uyulmadan yapılan beklemeler, yolcu indirip bindirmeler trafiği adeta felç ediyor.
    Vatandaşlar ise bu durum karşısında Van Büyükşehir Belediyesi’nin bu keşmekeşe müdahale etmesini bekliyor.
   Milli Egemenlik Caddesi’nde bulunan ve Yeni Mahalle, Karşıya, Esenler Mahallelerine çalışan minibüslerin burada depolanması yüzünden zaman zaman trafik içinden çıkılmaz bir hal alıyor. Vatandaşlar ve sürücüler, Milli Egemenlik Caddesi’nde bulunan minibüs depolama alanının kaldırılması ve minibüsçülerin gelip orada yolcularını aldıktan sonra ayrılmaları gerektiğini söyledi.
VAN BÖLGE GAZETESİ

Güncelleme Tarihi: 26 Temmuz 2020, 21:16
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29