Van'da 'Kadın Girişimci Yönetici Okulu' eğitimleri…

Garanti Bankası ve BÜYEM iş birliğiyle hayata geçirilen Kadın Girişimci Yönetici Okulu eğitim programları Van ile devam ediyor. Kadın girişimcilere yönelik olan ücretsiz eğitim programı, 10 Aralık’ta Van Ticaret ve Sanayi Odası Konferans Salonu’nda başlayacak.

Van'da 'Kadın Girişimci Yönetici Okulu' eğitimleri…

    Garanti Bankası ve Boğaziçi Üniversitesi Yaşamboyu Eğitim Merkezi (BÜYEM) iş birliğiylegirişimci kadınların işlerini giderek büyütmek, girişimcilik ruhunu ve rekabetçi güçlerini artırmak hedefiyle, 2012 yılında hayata geçirilen Kadın Girişimci Yönetici Okulu, şimdi de Vanlı girişimci kadınlarla buluşuyor.

   Boğaziçi Üniversitesi akademisyenleri tarafından işletme, müşteri ilişkileri, yönetim becerileri, finans ve insan kaynakları konularında, 3 haftalık bir eğitimi kapsayan programı tamamlayan kadın girişimciler, BÜYEM’den sertifika almaya hak kazanacaklar.

   10 AralıkPazartesi günü başlayacak olan eğitimlere katılmak isteyen adayların 6-7 Aralık tarihlerinde Van Ticaret ve Sanayi Odası’na başvurmaları gerekiyor. Garanti Bankası’nın BÜYEM ile birlikte hayata geçirdiği Kadın Girişimci Yönetici Okulu ile bugüne kadar 22 ilde 2 binden fazla kadın girişimciye ulaşılarak ücretsiz eğitim verildiği açıklandı.Bölge Gazetesi Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 05 Aralık 2018, 10:27
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29