Van'da bayram öncesi işyerlerinde denetim

Van Büyükşehir Belediyesi ile İpekyolu Belediyesi Kurban Bayramı öncesi denetimlerini sıklaştırdı. Halkın sağlık ve hijyenine dikkat eden ekipler, kent genelinde iş yerlerinde denetim yaptı.

Van'da bayram öncesi işyerlerinde denetim

    Van Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı’na bağlı Gıda Kontrol Şube Müdürlüğü ile İpekyolu Belediyesi, kent genelinde bayram öncesi lokanta ve fırın başta olmak üzere birçok iş yerini denetledi.

 

        ‘AMACIMIZ GIDA MADDELERİNİN HALKIMIZA SAĞLIKLI BİR ŞEKİLDE ULAŞMASI’
       Kent genelinde her gün iş yerlerinde inceleme ve denetim yaptıklarını söyleyen Van Büyükşehir Belediyesi Gıda Şube Kontrol Müdürü Murat Demirkıran, “Yıl boyunca bayram zamanlarında denetimlerimizi sıklaştırıyoruz. Özellikle tatlı üretilen imalathaneler ile satış yapılan yerlere öncelik veriliyor. Amcamız gıda maddelerin halkımıza sağlıklı bir şekilde ulaşması. Yapılan denetimlerde gıda maddelerin titizlikle inceleyip ayrıca genel temizlik ve personel temizliği hakkında bilgilendirme yapıp, hijyen ve temizlik konusunda uymayanlar hakkında yasal işlem başlatacağız. Halkın sağlığını tehdit eden ürünlerin satışına izin vermeyeceğiz. Bu tür olaylarla karşılaşması halinde Whatsaap hattımız 0530 297 5353 ya da 153 Alo ihbar hattı üzerinde bize ulaşa bilirler” diye konuştu.Bölge Gazetesi Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 01 Ağustos 2019, 18:14
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER