Van'da, 7 Okul Kalite Etiketi aldı...

eTwinning Ulusal ve Avrupa Kalite Etiketi ödülleri sahiplerini Van'da buldu.

Van'da, 7 Okul Kalite Etiketi aldı...

          eTwinning projeleri kapsamında Ulusal ve Avrupa  Kalite  Etiketi Belgesi ve Levhası almaya hak kazanan okul Müdürleri ve öğretmenleri  ödüllerini aldı.

İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Tevke,  İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nde düzenlenen eTwinning tanıtım toplantısının ardından ödül almaya hak kazanan okul müdürlerine ve öğretmenlerine ödüllerini takdim etti.

 

 

       Avrupa’da okul ortaklarının kurulması, öğrenci ve öğretmenlerin bilişim teknolojilerini ve yabancı dil becerilerinin artırılması amacıyla yürütülen eTwinning Faaliyeti Türkiye’de Yenilik ve Eğitim Teknolojileri (YEĞİTEK) Genel Müdürlüğü Ulusal Destek Servisi (UDS) tarafından yürütülmektedir.

eTwinning kapsamında gerçekleştirilen projeler, ulusal çapta Ulusal Kalite Etiketi, Avrupa çapında ise Avrupa Kalite Etiketi ile ödüllendirilmektedir.

 

 

      İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Tevke başkanlığında,  İlçe Milli Eğitim Müdürleri ve Şube Müdürlerinin katılımıyla yapılan eTwinning bilgilendirme ve ödül töreni gerçekleştirildi.

Ödül töreninde Ar-Ge Birimi Proje Koordinatörü Selma Yazlık,  eTwinning projesinin slayt sunumla tanıtımını yaptı.

 

 

        Ardından İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Tevke tarafından 2017-2018/2018-2019 eğitim öğretim yıllarında ilimizde kalite etiketi almaya hak kazanan öğretmenler ve okul idarecilerine kalite etiketi sertifikaları ve kalite etiketi okul levhaları takdim edildi. Bölge Gazetesi Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 14 Kasım 2019, 10:29
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29