Van Birlik Vakfı, Batman'da gönülleri fethetti

Enerji Bakanı Fatih Dönmez’in de katıldığı ve Batman’da gerçekleştirilen ‘Enerji Politikamız ve Doğu Akdeniz Meselesi ‘ konulu panele, Birlik Vakfı Van Şubesi heyeti de katıldı.

Van Birlik Vakfı, Batman'da gönülleri fethetti

    Batman’da gerçekleştirilen ‘Enerji Politikamız ve Doğu Akdeniz Meselesi ‘ konulu panele Enerji Bakanı Fatih Dönmez Bey, 27. TBMM Başkanı, Birlik Vakfı Kurucular Kurulu Başkanı İsmail Kahraman beyefendi. Önceki dönemden bakanlar, çok sayıda milletvekilleri, siyasetçi, bürokrat ile Birlik Vakfı Mütevelli Heyet Başkanı Mehmet Alacacı ve Türkiye'nin her bölgesinden gelen Birlik Vakfı temsilcileri hazır bulundu.

    Toplantılarda enerjinin varoluş meselesi olduğu, bunun hiç bir şekilde göz ardı edilemeyeceğinin altı çizilerek, ülkenin birlik ve beraberliğine vurgu yapıldı.

    Bölge toplantısında söz alan Birlik Vakfı Van Şube Başkanı Prof. Dr. İsmail Hakkı Ekin, “Bu süreçte ve ülkeyi ilgilendiren hassas konularda bireysel düşünce ve davranışların kimseye fayda sağlayamayacağı, aksine zararın her kesimi etkileyeceğini" dile getiren Ekin Van'ın güzelliklerine bir kez daha vurguda bulunarak davette bulundu.

    Söz alan Başkan yardımcısı Tufan Tunç, Uluslararası platformda Türkiye'nin dünü ve bugününü değerlendirdi.

Yarınlara söz sahipliği noktasında basit meselelere odaklandırılıp, Türkiye'yi ilgilendiren büyük meselelerden uzaklaştırma algısının millet olarak farkına varılması gerektiğini, bunun da fikir üretebilecek, liyakatli bireylere ve beyinlere ihtiyaç olduğunu dile getirdi.

   Toplantıda söz alan Birlik Vakfı Van şubesinin Kulüp ve komisyon başkanları, kendi branşlarında; hanımlar, yerel yönetimler, sağlık ve hukuk alanlarında katkıda bulundular.

 Toplantı Birlik Vakfı Van Şubesi Akademisyenler Kulüp Başkanı İlahiyatçı Mazhar Dede'nin Kur'an-ı Kerim tilaveti ile son buldu.Bölge Gazetesi Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 23 Aralık 2019, 09:17
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29