Van Beşiktaş Futbol Okulu'nda durmak yok

Van Beşiktaş futbol Okulu Van'da açıldığı günden bu yana verdiği futbol eğitimiyle taktir topluyor.

Van Beşiktaş Futbol Okulu'nda durmak yok
2015 Yılında Van’da açılan Van Beşiktaş futbol okulu, yetenekli çocuklara ve gençlere futbol eğitimi vermeye devam ediyor.
 
Eski Vanspor’lu futbolculardan Sinan Tosun sorumluluğunda yürütülen çalışmalara katılımın yüksek olması gözlerden kaçmıyor. Yaklaşık 5 yıl içinde 2000’e yakın öğrenci Van Beşiktaş futbol okulunda futbol eğitimi aldı.
 
Birçok başarılı öğrencinin değerlendirilmeye alındığı Van Beşiktaş futbol okulunda, yaz döneminde hafta da 3, kış döneminde ise hafta da 2 gün futbol eğitimi veriliyor.
 
 Teknik sorumluluğunu Sinan Tosun’un yürüttüğü okulda, yardımcı antrenör olarak Bugra Tosun ve Emre Namuslu kaleci antrenör olarak da Gökhan Yıldız görev alıyor. Her çocuğun kendi yaş gruplarında eğitim gördüğü Beşiktaş Futbol Okulunda, yetenekli çocuklara aynı zamanda Van Kartalspor  kulübünde  lisans çıkarma ve aynı zamanda da u14 u 15 u 17 u 19 liglerinde oynama şansı veriliyor.
 
Gazetemize açıklamalarda bulunan Van Beşiktaş Futbol Okulu teknik sorumlusu Sinan Tosun, “Amacımız ilimizdeki yetenekli çocukları ve gençleri il ve ülke futboluna kazandırmaktır. Bu yönde çalışmalarımız ve araştırmalarımız sürekli devam etmektedir. İlimizde gerçekten gizli kalmış yetenekler var. Bunları gün yüzüne çıkarmamız lazım. Van Beşiktaş Futbol Okulu olarak yaklaşık 5 yıldır çok yönlü bir eğitim vermekteyiz. Okulumuzda futbol faaliyetleri yanında fiziksel ve sosyal gelişim faaliyetleri de yapılmaktadır. Zaman zaman öğrencilerimizle tiyatro, sinema gibi faaliyetlerde giderek onların daha iyi motive olmalarını moral depolamalarını sağlıyoruz,  diyen Tosun, Kentimizde Beşiktaş Futbol okulu olarak düzenli ve istikrarlı bir eğitimle yolumuza devam ediyoruz. Futbol tutkunu gençlerimize ve çocuklarımıza kapımız her zaman açıktır diyen Sinan Tosun, inşallah yakın zamanda birçok öğrencimizi Beşiktaş alt yapısında görme imkânı bulacağız. Bu da bizleri ve aileleri çok mutlu edecektir. Yıllarca Van futboluna emek verdik ter döktük gördük ve öğrendik. Şimdi yeni yetenekleri kazanmak için sahadayız” dedi.
 
Van Beşiktaş Futbol Okulu, internet aracılığıyla sosyal halı saha linkinden, sporcuların antrenmanlarını da ailelere izletme fırsatı sunuyor.
 
Bölge:Necat Teyfun

Güncelleme Tarihi: 12 Kasım 2020, 12:18
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29