Vali Bilmez, Kur'an Kursu dönem sonu programında…

Vali ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Emin Bilmez, İpekyolu İlçe Müftülüğü tarafından organize edilen Değerler 4-6 yaş Kur’an Kursunun dönem sonu programına katıldı.

Vali Bilmez, Kur'an Kursu dönem sonu programında…

   Programda konuşan Vali Bilmez, çocukların manevi değerlerle büyümesi için emek gösterenlere teşekkür etti.

   Bu tarz programların önemine dikkat çeken Vali Bilmez, camilerin kadınlar ve çocuklar için de açılması gerektiğinin altını çizerek şunları söyledi:

    “Çocuklarımız bizim geleceğimiz. Çocuklarımızın manevi değerlerle büyümesi için gösterdiğiniz hassasiyetten dolayı sizleri kutluyorum. Bizler anne ve babamızın eseriyiz. Çocuklarımızda bizim eserlerimizdir. Biz onlara küçükken ne verirsek, büyüyünce o bizim karşımıza gelen ektiğimizdir. Biz bir şey ekmediysek çevre ekmişse, çevrenin etkileri görülür. Küçük çocuklarımıza çok zaman ayırmamız gerekiyor. Camilerimizi kadınlara ve çocuklarımıza açmalıyız. Camiler sadece ibadet edilecek yerler değil toplumsallaştığımız yerlerde olmalı. Bu kursta emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Ayrıca çocuklarını bu kurslara gönderen velilerimize de teşekkür ediyorum. Rabbim çocuklarınızın hepsini hayırlı evlatlardan eylesin. Ülkesine, memleketine, ailesine hayırlı işler yapmasını nasip etsin”

    Minik çocuklara çeşitli hediyeler veren Vali Bilmez’e, İl Müftüsü Ömer Keskin günün anısına plaket takdim etti.

    Programa, Vali ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Emin Bilmez’in yanı sıra; İl Emniyet Müdürü Ali Karabağ ve eşi Reyhan Karabağ, İl Müftüsü Ömer Keskin, müftülük çalışanları ve veliler katıldı.Bölge Gazetesi Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 11 Ocak 2020, 14:23
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER