Uzaktan eğitim sistemi ile mukabele dersi…

Van İpekyolu İlçe Müftülüğü’ne bağlı Hacı Behiye Şavur Kur'an Kursu Öğreticisi Melahat Gülmez, video konferans yöntemiyle öğrencilerine uzaktan eğitim yoluyla yaptığı eğitim çalışmalarına mukabele okumayı da ekledi.

Uzaktan eğitim sistemi ile mukabele dersi…

    Koronavirüs salgını nedeniyle eğitime ara verilmesi ile birlikte teknolojik imkânlardan yararlanılarak eğitimler sürüyor.

    Ramazan ayı boyunca sosyal medya üzerinden Kur'an Kursuna devam eden öğrencileri ile mukabele okuyan Melahat Gülmez, Kadir gecesinde yapılan hatim duası ile mukabeleyi tamamladı. Yapılan mukabele etkinliğine, öğrencilerin dışında da katılımın olması ve ilgiyle takip edilmesi hem katılımcıları hem de Kur'an Kursu Öğreticilerimizi memnun etti.

    Van İl Müftü Yardımcısı ve İpekyolu İlçe Müftü Vekili Sacit Emiri, Melahat Gülmez’in bu faaliyetinden duyduğu memnuniyetini dile getirerek, “Teknolojinin gelişmesiyle mesafeler Kur’an hizmetine engel değildir. Hocamız Ramazan’ın başında böyle bir çalışma başlatacağını söyleyince bizde kendisine ve cemaatine müftülük olarak her türlü desteği vereceğimizi söyledik. Bu bizim için bir pilot uygulama alanı oldu. İnşallah bundan böyle Kur’an hizmetine mesafeler engel olmayacaktır. Hocamızı tebrik ediyorum” ifadelerini kullandı.Van Bölge Gazetesi Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 21 Mayıs 2020, 11:13
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER