Tuşbalı muhtarlardan Akyürek sesleri…

Ak Parti'de değişim hareketlerinin sürmesini isteyen Tuşba İlçesi muhtarları, Alaköy Muhtarı Zeki Akyürek'in Tuşba İlçe Başkanı olmasını istiyor.

Tuşbalı muhtarlardan Akyürek sesleri…

   Van AK Parti İl Başkanlığına Kayhan Türkmenoğlu'nun atanmasından sonra dikkatler atanacak ilçe başkanlarına çevrildi…
    İlçe başkanlarını belirlemek için birçok önemli ismin Ankara AK Parti Genel Merkezine davet edilerek ilçe başkanlıklarına müracaatlarını değerlendiren Teşkilatlardan Sorumlu Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş'ın bundan sonra atamalar için nasıl bir yöntem uygulayacağı merak konusu oldu.
    AK Parti Genel Merkezinin Van'da başta Tuşba ve İpekyolu ilçeleri olmak üzere bazı ilçelerde yeniden isim değerlendirmesi yapacağı ifade ediliyor.
    AK Parti Tuşba ilçesi başkanlığına aday olan iş adamı ve Alaköy Muhtarı Zeki Akyürek için Tuşba ilçesi muhtarları bir araya gelerek bir basın açıklaması yaptı.
    Yapılan basın açıklamasında şu sözlere yer verildi; "Bizler Tuşba muhtarları olarak bir araya toplanıp aramızda yaptığımız müzakere sonucunda Tuşba ilçemizi en iyi şekilde tanıyan bölgeyi bilen genç ve girişimci kişiliğiyle halkın olurunu alan elinden gelenin en iyisini yapan halk içinde sevilen çok değerli meslektaşımız Zeki Akyürek'in Tuşba ilçe başkanlığı adaylığını destekliyoruz. AK parti Tuşba ilçe başkanlığına kardeşimiz Zeki Akyürek'in büyük katkı sunacağına bölge muhtarları olarak inancımız tamdır. 2019 seçimlerinde adayımız olan Zeki Akyürek ile beraber el ele vererek ilimiz ve ilçemizi hak ettiği yere getireceğimizi bilmenizi istiyoruz. Bu nedenle kardeşimiz Zeki Akyürek'e görev verilirse çalmadığımız kapı tutmadığımız el kalmayacak. Tuşba ilçe başkan adayımız Zeki Akyürek kardeşimizin adaylığını bölge muhtarları olarak desteklediğimizi tüm kamuoyuna saygı ile bildiriyoruz." denildi.
   Muhtarların yaptığı bu açıklamadan sonra AK parti genel merkezinin ve Van il başkanının nasıl bir yol izleyeceği merak ediliyor.

Güncelleme Tarihi: 05 Şubat 2018, 07:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER