Tuşba Belediyesi'nden sıcak çorba ikramı

Tuşba Belediyesi tarafından Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi kampüsü yerleşkesinde bulunan Dursun Odabaş Tıp Merkezi önünde stant kurularak; hasta, hasta yakınları ve sağlık çalışanlarına sıcak çorba ikramında bulunuldu.

Tuşba Belediyesi'nden sıcak çorba ikramı

    Tuşba Belediyesi’nin sıcak çorba dağıtımı; hastanede şifa arayan hasta ve hasta yakınları ile sağlık ordusunun kahraman sağlık çalışanları tarafından büyük ilgi ile karşılandı. Sabah erken saatlerde hastane önüne gelen vatandaşlar, Tuşba Belediyesi’ne söz konusu etkinlikten dolayı teşekkür etti.

             

   “FEDAKÂR SAĞLIK ÇALIŞANLARIMIZIN HER ZAMAN YANINDA OLACAĞIZ”

    Özellikle bu pandemi sürecinde sağlık çalışanlarının insanüstü bir çaba harcadığını dile getiren Belediye Başkanı Salih Akman, “Yaşadığımız bu talihsiz salgın sürecinde, her zamankinden daha fazla emek sarf ederek mesai kavramı gözetmeksizin hastalarına canları pahasına can katan fedakar sağlık çalışanlarımızın bizlerde her zaman yanlarında olacağız” dedi.

 

    “ÇORBALARIMIZ HİJYEN KURALLARI ÇERÇEVESİNDE HAZIRLANIP İKRAM EDİLİYOR”

    Başkan Akman, “İkram edilen çorbalarımız; gıda işletmelerinde, sağlıklı gıda üretimi için gerekli olan hijyen şartlarının belirlenerek bu şartların sağlanması, üretim ve servis aşamasında tüketici açısından sağlık riski oluşturabilecek nedenlerin belirlenmesi ve bu nedenlerin ortadan kaldırılması temeline dayanan bir ürün güvenilirliği sistemi olan HACCP standartlarına göre hazırlanıp vatandaşlarımıza servis edilmektedir” diyerek, Dursun Odabaş Tıp Merkezi önünde hafta sonuna kadar yaklaşık bin kişiye ulaşmayı planladıkları sıcak çorba etkinliğine tüm hasta, hasta yakınları ve sağlık çalışanlarını davet etti.Van Bölge Gazetesi Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 21 Eylül 2020, 12:05
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29