Tuşba Belediyesi'nden, kısıtlamada çalışanlara sıcak çorba ikramı…

Tuşba Belediyesi; sokağa çıkma kısıtlamasının olduğu hafta sonu, görevi başında olan sağlık çalışanları ile hasta yakınlarına ve güvenlik güçlerine ücretsiz sıcak çorba ikramında bulundu.

Tuşba Belediyesi'nden, kısıtlamada çalışanlara sıcak çorba ikramı…

      Tuşba Belediyesi ekipleri; Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Dr. Dursun Odabaş Tıp Merkezi ile Van Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi girişlerine kurduğu stantların yanı sıra Yol Kontrol ve Uygulama Noktaları’ nda görevli polis ekiplerine Belediye Meclis Üyesi Mahmut Ekinci, Belediye Başkan yardımcıları ve birim müdürleri tarafından hijyen kuralları çerçevesinde hazırlanan çorbaları dağıttı.

     Sokağa çıkma kısıtlamasının uygulandığı cumartesi ve pazar günlerinde herkesin evinde dinlendiği gecenin geç saatlerinde Tuşba Belediyesi ekipleri; iki gece boyunca görevi başında bulunan sağlık ordusunun kahraman çalışanları ile halkın güvenliği için yollarda güvenlik tedbirleri alan polis ekipleri ve hasta yakınlarından oluşan binlerce kişiye dağıttığı ücretsiz çorba büyük ilgi ile karşılandı.

     Paket servisi yapan işletmelerin kapandığı saatlerde Tuşba Belediyesi ekiplerince yapılan bu güzel etkinlik ile karşılanan sağlık çalışanları, güvenlik güçleri ve hasta yakınları gece geç saatlerinde böyle bir ikramın yapılmasının çok ince bir düşünce olduğunu belirterek, “Belediye Başkanı Salih Akman ve ekibine teşekkür ederiz” dediler.Van Bölge Gazetesi Haber Merkezi

 

Güncelleme Tarihi: 21 Aralık 2020, 11:39
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER