Türkmenoğlu'ndan, ilçe başkanlarına teşekkür...

AK Parti Van İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu, görevlerinden kendi istekleri ile ayrılan İpekyolu, Tuşba ve Edremit İlçe Başkanları'na yaptıkları hizmetlerden dolayı teşekkür etti.

Türkmenoğlu'ndan, ilçe başkanlarına teşekkür...

               AK Parti Van İl Başkanlığı haftalık yönetim kurulu toplantısı, İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu'nun öncülüğünde gerçekleştirildi.

 


        Toplantıya yönetim kurulu üyelerinin yanısıra görevlerinden kendi istekleri ile ayrılan İpekyolu İlçe Başkanı Vesim Yaviç, Tuşba İlçe Başkanı Muğdat Günini ve Edremit İlçe Başkanı Savaş Nurullah Kıylık'da katıldı.

 


         Toplantıda bir konuşma yapan İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu, genel merkezin tensipleri doğrultusunda üç İlçe başkanının görevlerini bıraktıklarını belirtti.

 


         Görev ve sorumluluğun kağıt üzerinde belki sonlanmış olduğunu, ancak gönül birlikteliğinin devam edeceğini sözlerine ekleyen Türkmenoğlu, "İdealleri olan siyasetçiler, görev verildiği gibi görev değişikliğini de olgunlukla karşılar. İpekyolu, Tuşba ve Edremit İlçe Başkanlarımızın kağıt üzerindeki görevleri bitmiş olabilir, ancak gönül birliğimiz ve sorumluluk bilincimiz devam edecektir. Üç İlçe Başkanımıza bugüne kadar yaptıkları tüm başarılı çalışmalardan dolayı çok teşekkür ediyorum." dedi.

 


           Daha sonra ise sırası ile İpekyolu İlçe Başkanı Vesim Yaviç, Tuşba İlçe Başkanı Muğdat Günini ve Edremit İlçe Başkanı Savaş Nurullah Kıylık da birer konuşma yaparak İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ettiler. Konuşmaların ardından toplantı son buldu.Bölge Gazetesi Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 16 Aralık 2019, 17:25
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29