Türkmenoğlu: Erdoğan 8 Nisan'da Van'da…

AK Parti Van İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu, ilçe kongrelerinin tamamlandığını, il kongresinin ise 8 Nisan günü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla yapılacağını belirtti.

Türkmenoğlu: Erdoğan 8 Nisan'da Van'da…

   AK Parti Van İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu, AK Parti İpekyolu, Tuşba, Saray, Muradiye, Bahçesaray, Gürpınar, Başkale, Çaldıran, Erciş, Gevaş, Çatak ve Edremit ilçe kongrelerinin tamamlandığını söyledi.

   Bölge koordinatörleri ile genel merkez teşkilat başkan yardımcılarının da katılım sağladığı kongrelerde yeni yönetimlerin oluştuğunu ifade eden Kayhan Türkmenoğlu, ilçe yönetimlerini tebrik ederek başarılar diledi. İlçe kongrelerinin bitmesi ile birlikte gözlerin bu sefer AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılım sağlayacağı 6. Olağan İl Kongresine çevrildiğini kaydetti.

   8 Nisan Pazar günü Nur Tatar Kapalı Spor Salonunda gerçekleştirilecek olan il kongresi için hazırlıklara başladıklarını dile getiren Türkmenoğlu, Cumhurbaşkanını en iyi şekilde karşılayacaklarını vurguladı.

   Saat 16.00’da başlayacak olan kongreye tüm halkı davet eden Kayhan Türkmenoğlu, 8 Nisan Pazar gününün Van’ın bayramı olacağını ve tüm halkı kongreye davet ettiklerini söyledi.Bölge Gazetesi Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 26 Mart 2018, 17:50
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29