Trabzonlu gazetecilere, Van Kahvaltısı ikramı

İçişleri Bakanlığı’nın Basın Mensupları Gönül Elçileri ve Kardeş Şehirler Projesi kapsamında Trabzon’dan, Van'a gelen yaklaşık 25 gazeteci, ‘Bak Hele Bak Kahvaltı Sarayı’nda kahvaltı yaptı. Konuk gazeteciler, turizm işletmecisi ve kahvaltı salonu sahibi Yusuf Konak’ın esprileriyle keyifli dakikalar yaşadı.

Trabzonlu gazetecilere, Van Kahvaltısı ikramı

            İçişleri Bakanlığı’nın Kardeş Şehirler Projesi kapsamında Van’a gelen Trabzonlu gazeteciler, Van Kahvaltısı tattı. Bak Hele Bak Kahvaltı Sarayı’ndaki program neşeli geçti.

 


           Vangölü Gazeteciler Cemiyeti Başkanı ve yönetim kurulu üyelerinin karşıladığı gazeteciler burada kahvaltı yaptı.
Kahvaltı sonrası kısa bir konuşma yapan Kardeş Şehirler Projesi Koordinatörü Ahmet Külekçi, daha önce Artvinli gazetecileri Van’ a getirdiklerini ve başta Vangölü Gazeteciler Cemiyeti olmak üzere, Van’daki kurum ve kuruluş temsilcilerinin misafirperverliği ile karşılaştıklarını söyleyerek, bugün de kendilerini yalnız bırakmayan Vanlı gazetecilere teşekkür etti.

 


          Vangölü Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Fatih Sevinç ise Trabzonlu meslektaşlarını ağırlamaktan mutlu olduklarını ifade ederek, kahvaltı ikramını yapan Van TSO Başkanı Necdet Takva’ya da teşekkür etti.

 


            Bak Hele Bak Kahvaltı Sarayı sahibi ve turizm elçisi Yusuf Konak ise esprileri ile gazetecilere unutulmaz dakikalar yaşattı. Vangölü Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu Üyeleri Baki Karaca, Şükrü Akyüz, Bişar Ulutaş, Rıdvan Can ve gazetecilerin de katıldığı programın ardından gazeteiler toplu fotoğraf çektirdi.

 


            Trabzon’dan gelen gazeteciler VGC Başkanı Fatih Sevinç’e Trabzonspor forması hediye ederken, gazetecilere de çeşitli hediyeler takdim etti.

 


         Konuk gazeteciler ardından Van Valisi Mehmet Emin Bilmez’i ziyaret etti.Van Bölge Gazetesi

Güncelleme Tarihi: 21 Ağustos 2019, 17:47
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER