Taşkın: Kırşehir maçı bizim için çok önemli

Vanspor Teknik Direktörü Taner Taşkın, ilk devrenin son maçında bugün deplasmanda oynayacakları Kırşehirspor maçının büyük önem taşıdığını belirterek, “Hedefimiz bu maçtan galibiyetle ayrılmak. Zorlu bir karşılaşma olacak” ifadelerini kullandı.

Taşkın: Kırşehir maçı bizim için çok önemli

       TFF 2. Futbol Ligi Kırmızı Grupta mücadele eden Vanspor, ilk yarının son maçında Kırşehir Ahi Evran Stadı’nda Kırşehirspor ile mücadele edecek.

 


        Bugün saat 13.30’da oynanacak olan  olan maçta iki ekip de kazanmak istiyor.
Kırşehirspor maçını önemsediklerini belirten Vanspor FK Teknik Drektörü Taner Taşkın ise, “Kırşehir takımını ve maçlarını izlettiriyoruz, takım, oyun ve oyuncu analizi yapıyoruz. Analizlerimiz doğrultusunda oyun planı hazırlıyoruz. Kırşehirspor maçı bizim için çok önemli bir maç olacak. Çünkü onlar da play-off içinde olan bir takım” dedi.

 


          “LİGİN İLK DEVRESİNİ ÜST SIRALARDA BİTİRECEĞİZ”
Ligin ilk yarısını üst sıralarda bitirmek için taraftar desteği ve oyuncu performansının büyük önem taşıdığına dikkat çeken Taşkın, “Biz geldiğimizde şöyle bir şey vardı, 3 deplasman ve iki iç saha maçı oynadık, bu süreçlerimiz inanılmaz yorucu. Ancak oyuncularımızın inancı ve performansı son derece muhteşem. Bu şehir her şeyi hak ediyor, biz de bu şehri sportif anlamda en güzel yere getirmek için elimizden geleni yapacağız. Bu güç ve enerji ile ligin ilk devresini bitirebildiğimiz en yüksek noktada bitirmeye çalışıyoruz” diyerek biri devre hedeflerini ifade etti. Öte yandan Vanspor’da geçtiğimiz günlerde Soner Birinci, Ufukhan Bayraktar ve yedek kaleci Asil Kaan Güler ile yollar ayrılmıştı. Kulüpten yapılan açıklamada Timuçin Aşçıgil ile de yolların ayrıldığı ifade edildi.
Bu arada Vanspor ile Tuzlaspor arasında oynanan müsabakada, taraftarların kötü tezahüratları sonucu kulübe 12 bin TL ceza verildiği açıklandı.Van Bölge Gazetesi

Güncelleme Tarihi: 14 Aralık 2019, 09:03
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29