Tanış'tan Faruk Alpaslan'a ziyaret

Gürpınar Belediye Başkanı Hayrullah Tanış, S. S. Van Hızır Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Faruk Alpaslan’a iadeyi ziyaretten bulundu.

Tanış'tan Faruk Alpaslan'a ziyaret

             Gürpınar Belediye Başkanı Hayrullah Tanış, S.S. Van Hızır Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Faruk Alpaslan’a iadeyi ziyaretten bulundu. Başkan Tanış, 31 Mart Yerel Seçimlerinden kısa bir süre sonra kendisine ‘Hayırlı olsun’ ziyaretinde bulunan Alpaslan’ı makamında ziyaret etti.  

 


            Tanış’ın ziyaretinden büyük bir mutluluk duyduğunu aktaran Alpaslan, “Seçimlerin üzerinde çok kısa bir süre geçmesine rağmen Başkan Tanış’ın yaptığı hizmetler,  değil sadece Van’dan tüm Türkiye’de hem görülüyor hem de biliniyor. Kim olursa olsun, hangi partiden olursa olsun bulunduğu makamın hakkını vermek her belediye başkanına nasip olmaz. İşte Başkan Tanış gerçekten bu makamın hakkını şimdiden vereceğini gösterdi. Şuna inanıyorum 5 yıl sonra bugünden çok daha başka bir Gürpınar’ı göreceğiz. Başkan Tanış’ı ileride tüm Van’a da hizmet edecek bir makama geleceğini umuyorum” diye belirtti.

 


          ‘ALLAH UTANDIRMASIN’
Her zaman Faruk Alpaslan’ın desteğini arkasında htiğini ifade eden Başkan Tanış,  “Bu nedenle bu ziyaret benim için gerçekten çok önemli ve değerliydi” dedi. Hizmet etmek için geldiklerini aktaran Tanış, “Allah nasip ettiği sürece milletime halkıma hizmet etmeye devam edeceğim. Allah bizleri utandırmasın” şeklinde  konuştu.VAn Bölge Gazetesi

Güncelleme Tarihi: 23 Temmuz 2019, 16:57
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29