Sulhan Ailesi'nin mutlu günü…

Van'ın eşraflarından Sulhan Ailesi, Özcan Sulhan'ın evliliğiyle mutlu bir gün yaşadı. Özcan ve Sefanur çiftinin evlilik törenine yoğun bir katılım oldu.

Sulhan Ailesi'nin mutlu günü…

   Van'da Kurban Bayramı yaklaşırken diğer taraftan ise düğünler de aralıksız devam ediyor. Geçtiğimiz akşam bir düğün salonunda yeni hayatlarına merhaba diyen Sefanur ve Özcan çifti de, çifte bayram yaparak dünya evine adım attı.
    Uzun yıllardır Van'da esnaflık yapan damadın amcası Mehmet Nuri Sulhan söz konusu düğün ile ilgili gazetemize konuştu. Sulhan, "Bugün ailemizin mensubu olan yeğenim Özcan ve ailemize yeni katılan gelinimiz Sefanur'un düğünü için dostlarımızla bir araya geldik. Bizi bu mutlu günümüzde yalnız bırakmayan başta yakın akrablarımız olmak üzere uzaktan yakından gelen tüm davetlilerimize sonsuz teşekkür ederim. Inşallah onların hayatlarında da böyle özel ve güzel günler eksik olmaz" diyerek sözlerini tamamladı.
Kendi düğünü ile ilgili konuşan damat Özcan Sulhan ise; "Bekarlığın sonu yok, biz de eşim Sefanur ile birlikte peygamber efendimizin tavsiyesine uyarak evlenmeye karar verdik. Dilerim bir ömür baş koyacağımız yastık ta her şey gönlümüzce olur. Düğünümüze katılan herkese sonsuz teşekkür ederiz" ifadelerini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 20 Ağustos 2018, 09:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER