SP'li İlhan'dan, milletvekillerine eleştiri…

Saadet Partisi Van İl Başkanı Özay İlhan, 1,5 yıldır Meclis’te olan iktidar partisi milletvekillerinin kentin sorunları ile ilgili bir adım atmadığını iddia ederek, “Van’ımızın en önemli sorunlarının başında gelen işsizliğin çözümü başta olmak üzere ilimizin hangi problemine çare ürettiniz?” sorusunu sordu.

SP'li İlhan'dan, milletvekillerine eleştiri…

          Her hafta kentin sorunları ile ilgili basın toplantısı düzenleyen Saadet Partisi yönetimi, bu hafta da düzenlenen basın toplantısında iktidar partisinin üç milletvekiline eleştiriler yöneltti.

 


           SP İl Başkanı Özay İlhan, “Bu haftaki gündemimiz 24 Haziran 2018 seçimlerinde iktidarın Van’dan meclise seçilen Milletvekilleri.-24 Haziran seçimlerinde ilimizden meclise seçilen ve 1 buçuk yıldır mecliste Van Milletvekili olarak bulunan Sayın Osman Nuri Gülaçar Milletvekili olduğunuz günden bu yana Van’ın hangi kronik problemine çözüm ürettiniz? Yine aynı yıl meclise giren Sayın İrfan Kartal; Milletvekili olduğunuz günden bu yana Van’ın hangi sorununu meclis gündemine taşıdınız? 1 buçuk yıldır mecliste Van’ı temsilen bulunan Sayın Abdullahat Arvas aynı zamanda işadamı olmanız nedeniyle sormak istiyoruz Van’ımızın en önemli sorunlarının başında gelen işsizliğin çözümü başta olmak üzere ilimizin hangi problemine çare ürettiniz?” sorularını sordu.

 


       İlhan, iktidar partisinin milletvekillerine Van’la ilgili bugüne kadar yapmış oldukları çalışmaları ve 2020 yılındaki yapmayı planladıkları çalışmaları kamuoyuyla paylaşmaya davet ederek, “Bu anlamda Sayın Milletvekilleri arzu ederlerse Saadet Partisi İl Başkanlığımızın kapısı açıktır bizler ilimiz basınını davet eder onları ağırlarız kendileri de buradan yaptıkları ve yapmayı planladıkları çalışmaları açıklayabilirler. Buradan bir kez daha ifade etmek istiyoruz. Van’ın kitapçık haline gelmiş sorunlarına çözüm için ciddi adımlar atınız yok eğer bu sorunlardan ve çözüm önerilerimizden haberdar değilseniz biran evvel Saadet Partisi Van İl Başkanlığı binamızdan temin edebilirsiniz” ifadelerini kullandı.Van Bölge Gazetesi

Güncelleme Tarihi: 15 Aralık 2019, 17:07
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29