SP İl Başkanı İlhan'dan, Elazığ'a geçmiş olsun dileği…

Saadet Partisi Van İl Başkanı Özay İlhan, her hafta kentin sorunları ile ilgili düzenledikleri basın toplantısının gündeminin, Elazığ’daki deprem dolayısıyla değiştiğini söyleyerek, “Elazığ ve Malatya’da yıkıma yol açan depremde hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yaralılara baş sağlığı diliyoruz” dedi.

SP İl Başkanı İlhan'dan, Elazığ'a geçmiş olsun dileği…

               Parti binasında gazetecilerle bir araya gelen Saadet Partisi İl Başkanı Özay İlhan, “Saadet Partisi Van İl Başkanlığı olarak ilimizle alakalı konularda düzenli olarak basın toplantısı yapmaktayız fakat bugün Elazığ’da yaşanan deprem nedeniyle konumuz deprem olarak değişti. Elazığ ve Malatya illerimizde yıkıma sebep olan ciddi bir deprem yaşandı depremin acısını yaşamış bir kent olarak depremden etkilenen vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor vefat edenlere Allah’tan rahmet yaralılara acil şifalar diliyoruz” dedi.

 


        İlhan, depremlerin ülkemizin kaderi olduğunu söyleyerek, “Bu konuda hepimiz ders almalıyız başta Devletimizin kurumları olmak üzere herkes olası depremlere karşı her daim hazır olmalıdır. Vanlı hemşerilerimizi, depremden zarar görmüş olan vatandaşlarımıza gücümüz yettiğince ayni ve nakdi yardımlarımızı direkt ya da güvenilir yardım kuruluşlarımız aracılığıyla yapmaya davet ediyoruz. Hayatını kaybedenlere bir kez daha Allah’tan rahmet yaralılara acil şifalar diliyoruz. Gün birlik ve beraberlik günüdür” diyerek açıklamasını sonlandırdı. Van Bölge Gazetesi

Güncelleme Tarihi: 25 Ocak 2020, 15:44
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER