Şehir stadı gece maçına hazır

Van Atatürk Şehir Stadında tadilatlar sürerken, ışıklandırılma ise onarılarak gece maçlarına hazır hale getirildi.Vanspor’un 1 Eylül’de oynayacağı Bandırmaspor maçının gece oynanması bekleniliyor.

Şehir stadı gece maçına hazır

            Liglere verilen arayla birlikte Van Atatürk Şehir Stadında da yoğun bir çalışma başladı.
Portatif tribünlerin tamamlanması, çim düzenlenmesi, ışıklandırma ve var olan tribünlerde ise eksikliklerin giderilmesi çalışmaları büyük bir hızla devam ediyor. Yeni yapılan portatif tribünler bitmek üzere.
Önümüzdeki günlerde koltuklandırma işi de tamamlanacak. Bu tribünlerin tamamlanması stada ayrı bir güzellik katacağı görünürken, çimlerin bakımı ise tamamlanmış durumda.

 


           Stat çimi futbol oynamaya elverişli ender çimlerden biri olma özelliğini koruyor.
Portatif tribünlerin yıkımı aşamasında zarar gören ışıklandırma tamamen yapılarak gece maçlarına uygun hale getirildi.
Vanspor’un 1 Eylül’de seyircisiz oynayacağı Bandırmaspor maçının gece oynanması bekleniliyor.
Karşı kara kobra taraftarlarının kullandığı açık tribünlere ise bu sezon taraftar alınmayacak.
Sözkonusu tribünlerin ihalesinin yapıldığı en kısa zamanda da yapımına başlanacağı bilgisi geldi. Yeni yapılan portatif tribünlerin aynısı karşıya da yapılacak. Bu arada kale arkası tribünler ise koltuklandırılacak alt kısımlar ise tamamen kulanılabilir bir şekilde dizayn edilecek.

 


           Bu çalışmaların en kısa zamanda bitirilmesi hedefleniliyor. Gençlik Spor İl müdürlüğü stadın tamamen bitirilmesi ve hazır hale gelmesi için çok titiz bir çalışma yürütüyor.
TFF 2. Ligde maçlar 1 Eylül’de başlayacak. Vanspor kendi sahasında oynayacağı ilk resmi maçı olan Bandırmasor karşılaşmasını cezası nedeniyle seyircisiz oynayacak.
Ligin 2. Haftasında Niğdespor deplasmanına gidecek olan Vanspor, ligin 3. Haftasında 15.09.2019 Pazar günü kardemir Karabükspor maçıyla taraftarlarıyla buluşacak.Van Bölge Gazetesi

Güncelleme Tarihi: 06 Ağustos 2019, 17:23
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29