Sağlık Müdürü Sünnetçioğlu'ndan, hastalara ziyaret…

Van İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Mahmut Sünnetçioğlu, Van Eğitim ve Araştırma Hastanesi İpekyolu ek binasında yeni tip koronavirüs (Kovid-19) servisinde yatan anneleri ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulunarak anneler gününü kutladı.

Sağlık Müdürü Sünnetçioğlu'ndan, hastalara ziyaret…

    İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Mahmut Sünnetçioğlu, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Dr. Adem Ergioğuz ve Van Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Sebahattin Çelik Van Eğitim ve Araştırma Hastanesi İpekyolu ek binasında korona virüsü tedavisi gören anne hastaları ziyaret ederek Anneler gününü kutladı ve sağlık çalışanları ve hastalara gül taktim etti.

   Doç. Dr.Sünnetçioğlu, Ailelerini korona virüsten korumak isteyen sağlık çalışanlarımız ne yazki bu zorlu süreçte Kovid-19 salgını ile mücadele ederken ailelerinden ayrı yaşamak zorunda kalmaktalar. Anne sağlık çalışanlarımızda Anneler Günü  yürekten kutluyorum; Hayatın her alanında etkin bir biçimde yer alan kadınlarımız, aynı zamanda annelik gibi hayati bir sorumluluğu da üstlenmişlerdir. Salgının bir an önce sona erip, çocuklarına kavuşmanın hayalini kuranlarda var.
Dünyayı saran ve Türkiye'de de etkisini gösteren Kovid-19 virüsü nedeniyle gece-gündüz çalışan ve virüsün bertaraf edilmesi için yoğun çaba harcayan sağlık çalışanlarına yaptıkları fedakârlıklar için teşekkür ediyorum; Bu anlamda elleri öpülesi Sadece anne olan değil, yüreği annelik hisleriyle dolu olan tüm kadınlarımızın Anneler Gününü kutluyorum" dedi.Van Bölge Gazetesi Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 10 Mayıs 2020, 16:56
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER