Sağlık Müdürü Akdoğan'a ziyaretler sürüyor

Van’da Madde Bağımlılığı İle Mücadelede, Hayatın Renkleri Solmasın Derneği yönetimi, İl Sağlık Müdürü Nevzat Akdoğan’ı ziyaret etti.

Sağlık Müdürü Akdoğan'a ziyaretler sürüyor

   Hayatın Renkleri Solmasın Derneği Kurucusu Sosyolog Osman Turgut, beraberindeki Yönetim Kurulu Üyeleriyle birlikte İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Nevzat Akdoğan’ı makamında ziyaret etti.

    Yeşilay haftası kapsamında ziyaretten duyduğu memnuniyetini dile getiren Op. Dr. Akdoğan; “Türkiye ve ilimizin gündeminde olan, derdi olan gençlerimizin ve gelecek nesillerimizin bağımlı müptelalarına kapılmamaları, kapılanlarında biran önce bu işten vazgeçmeleri ve tedavi olmaları gibi birçok amacı içinde barındıran Bağımlılıkla Mücadele kapsamında kurulan Hayatın Renkleri Solmasın Derneği Sosyolog Osman Turgut’a ve yönetimine biz Sağlık Müdürlüğü olarak her türlü desteği vermeye hazırız. Van’ımız için çok önemli olan, tabandan gelen bir derneği kurduklarını ve birçok kapıyı rahatlıkla açarak destek alabilecekleri bir pozisyonda olduklarını belirterek, kendilerini kutluyor, teşekkür ediyorum" diye konuştu.Bölge Gazetesi Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 08 Mart 2018, 08:44
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29