Ramada'nın 78. Şubesi Van'da hizmette…

Türkiye’nin sayılı otel zincirlerinden olan Ramada, 78. Otelini Van Gölü sahilinde hizmete açtı. Edremit’te hizmete açılan otelde gazetecilerle bir araya gelen otel yöneticilerinden Mustafa Öksüz, “İnşallah Van turizmine her yönüyle katkı sunmak için çabalayacağız” dedi.

Ramada'nın 78. Şubesi Van'da hizmette…

          Ramada Otellerinin 78’incisi Van’da Edremit ilçesinde hizmete açıldı. İpekyolu üzerinde ve Van Gölü sahilinde açılan otel 74 oda, 160 yatak kapasiteli olarak hizmet verecek.
Kahvaltılı basın toplantısında konuşan Otelin Genel Müdürü Mustafa Öksüz, “Otelimiz dört yıldız standardında. Asıl hedefimiz Van turizmine katkı sunmak. Bunda sizlerin de desteğine ihtiyacımız var. Güzel bir tesis yaptık” dedi.

 


         “OTELİMİZ HER YÖNÜYLE İYİ SEVİYEDE”
 Daha önceki yıllarda söz konusu otelin farklı isimle hizmet verdiğini anlatan Mustafa Öksüz, “Biz burayı çok daha iyi bir tesis haline getirdik. İki aylık bir oteliz. 3 Kasım’da hizmete açıldı. Yakın süreçte otelimizde doluluk oranları üst seviyeye çıkacak. Otelimizde iki toplantı salonu var. Odalarımız her yönüyle iyi bir seviyede. Otelimiz kültür turlarına yönelik olduğu kadar, iş insanlarına da hitap ediyor. Yabancı ülkelerden gelen insanların ihtiyacını karşılamak adına her şey düşünüldü. Odalardaki duvar kâğıtlarından, perdelere ve kapılara kadar tümü yangına dayanıklı olarak yapılmıştır. Güvenliğe büyük önem veriyoruz” dedi.

 


    Van’ı çok sevdiğini söyleyen Mustafa Öksüz, “Yaklaşık 10 yıldır Van’da farklı otellerde görev yaptım. Van çok güzel bir şehir. Yanı başımızdaki Van Denizi’ni iyi pazarlamalıyız” şeklinde konuştu.
Yurt dışı ve ülkedeki fuarlarda Van’ın tanıtımının en iyi şekilde yapılması gerektiğini vurgulayan Mustafa, “Ülkedeki ve yurt dışındaki fuarlarda yerimizi almalıyız. Bizler de elimizden geldiğince bunu yapmaktayız. Ama devlet destekli yurt dışı fuarlar önem taşıyor. Avrupa’daki fuarlarda yer alınması lazım. Van’ı tüm bu fuarlarda tanıtmak mecburiyetindeyiz” dedi.

 


          “3 KASIM İTİBARİYLE HİZMETE BAŞLADIK”
Mevcut otelin daha önce Tuşba Otel olarak hizmet verdiğini, ama deprem sürecinde kapanmak zorunda kaldığını anlatan Mustafa Öksüz, “Van’da birçok otel yokken, bulunduğumuz bu otel, Tuşba Otel adıyla hizmet veriyorduk. Allah bir daha yaşatmasın bir deprem oldu. Depremden sonra ara verildi. Güçlendirme çalışmalarının ardından otel şimdi depreme dayanıklı bir hale geldi. Şu anda biz Ramada’yı aynı işletmecilerle devam ettiriyoruz. Ramada’nın standartları ile hizmetimizi devam ettiriyoruz. Ruhsatlarla ilgili sıkıntı yok ve 3 Kasım itibariyle hizmetimizi sürdürüyoruz” ifadelerini kullandı.

 


          Otelin hemen arkasının sahil olduğunu, yaz sezonunda oranın müşterilere plaj olarak hizmete sunulacağını dile getiren Mustafa Öksüz, havuz olayının da sezonun kısa olması dolayısıyla şimdilik hesapta olmadığını vurguladı.

 


       İran’dan gelen müşteri potansiyeline değinen Mustafa Öksüz, “Gelen müşterilerin talebi doğrultusunda bazı müşterilerimiz için alt bölümde eğlence alanları oluşturabiliriz” diye konuştu. Haşere sorununa değinen Mustafa Öksüz, “Van’da uzun yıllardır bu sinek, sivrisinek ve haşere sıkıntısı var, inşallah bu sorun da kısa süre içinde çözüme kavuşur” dedi. Daha sonra gazeteciler ile birlikte otelin odaları ve diğer bölümleri gezildi.

Güncelleme Tarihi: 25 Aralık 2019, 09:37
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29