Muhammed'in transferinde pürüz çıktı

Van’da son günlerde Vanspor’lu vatandaşların merakla takip ettiği İstanbulspor’lu Muhammed Demirci’nin transferinde pürüz çıktı. Muhammed, idmanlarına da katıldığı Vanspor’la sözleşme imzalayamadı.

Muhammed'in transferinde pürüz çıktı

          Vanspor’lu taraftarların son günlerde en fazla konuştuğu transferlerden biri olan Beşiktaş’ın alt yapısından yetişmiş ve Messi lakaplı Muhammed Demirci transferi gerçekleşemedi

 

.
        TFF 2. Futbol Ligi Kırmızı Grup’ta mücadele eden Vanspor, Antalya’da devre arası kampını sürdürüyor. Bir yandan hazırlık maçları ile futbolcularını ikinci devreye motive eden kırmızı siyahlı ekip, bir yandan da bazı sporcuları gönderip, yerine yenilerini transfer ediyor.

 


      Gazetemiz, Vanspor’un TFF 1. Lig takımı İstanbulspor’dan Muhammed Demirci’yi transfer etmek üzere olduğunu yazmış, ancak transferin henüz bitmediğini duyurmuştu. Öyle de oldu, söz konusu transfer gerçekleşmedi.
Vanspor Kulübü’nden yapılan açıklamada, “Kulübümüze kiralık olarak transferi beklenen Muhammed Demirci, asli kulübü ile yaşadığı sorunlar nedeni ile kulübümüzle sözleşme imzalamamıştır. Takımla birlikte çalışmalara da katılan Muhammed Demirci Van Spor kampından ayrıldı” ifadeleri kullanıldı.

 


     11 yaşında Beşiktaş tarafından genç yetenek olarak keşfedilen, önce Gaziosmanpaşa Gençlerbirliği'ne götürülüp, daha sonra ise 2006'da Beşiktaş kulübünün altyapısına seçilen Muhammed, 2007 yılında Barcelona'ya davet edilmişti. O dönem Messi ve Ronaldinho'yla bile kıyaslanan Muhammed Demirci, 2014 yılında Norveç'in Rosenborg takımında antrenmanlara çıkmış, 2015'te ise Belçika 1. Lig ekiplerinden Mouscron'a transfer olmuş, ama tutunamamıştı. Muhammed'in son durağı ise TFF 1. Lig ekibi İstanbulspor olmuştu. En son Vanspor’a geldiği belirtilen Muhammed’in transferi, sporcunun İstanbulspor ile yaşadığı sorunlardan dolayı gerçekleşemedi.
Taraftarlar ise söz konusu transferin gerçekleşmemesinin üzücü olduğu yorumlarını yaptı.Van Bölge Gazetesi

Güncelleme Tarihi: 05 Ocak 2020, 14:28
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29