Müdür Yılmaz'dan, Van'daki gazetecilere veda ziyareti…

Basın İlan Kurumu Van Şube Müdürlüğü görevinden İstanbul Şube Müdürlüğü’ne atanan Çetin Yılmaz, kentteki gazete kuruluşlarını ziyaret etti. Bu kapsamda gazetemizi ziyaret eden Yılmaz, Van’da güzel günler yaşadığını dile getirdi.

Müdür Yılmaz'dan, Van'daki gazetecilere veda ziyareti…

           2017 Mart’ında Van’da Basın İlan Kurumu Şube Müdürlüğü görevine atanan ve bu görevi yaklaşık üç yıl sürdüren Çetin Yılmaz, 13 Ocak 2020 tarihi itibariyle BİK İstanbul Şube Müdürlüğü’ndeki yeni görevine başladı.

 


        Yılmaz, bir haftalık görev süresinin ardından Van’a dönerek kent merkezindeki gazete kuruluşlarını ziyaret etti.
Bu kapsamda gazetemizi ziyaret ederek Yazı İşleri Müdürü Bişar Ulutaş ile görüşen Yılmaz, Van’da çok güzel günler geçirdiğini, Van’ın kendisinin yanında ayrı bir önemi olduğunu vurguladı.

 


           Yılmaz, “Bundan sonra da kendimi bir Vanlı addediyorum. Van’da yaklaşık üç yıl görev yaptım. Van halkı her zaman için misafir perver. Ben her zaman için kendilerinin desteğini gördüm. İlimizdeki gazete kuruluşları ve gazetecilerle de samimi bir diyaloğumuz oldu. Bu benim için bir veda değil. İnşallah ilerleyen süreçte yine Van’a gidip geleceğim. Van benim için ikinci bir memleket oldu” ifadelerini kullandı.

 


     Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren gazetemiz Yazı İşleri Müdürü Bişar Ulutaş ise Yılmaz’ın Van’da kaldığı süre zarfından tüm gazetecilerle iyi bir diyalog içinde olduğunu vurguladı.   

Güncelleme Tarihi: 24 Ocak 2020, 09:33
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER