Müdür Tevke ve beraberindekilerden Başkan Say'a ziyaret

Van’ın Edremit Belediye Başkanı İsmail Say’ı ziyaret eden Van Milli Eğitim Müdürü Hasan Tevke ve eğitimciler, Başkan Say’a eğitime yaptığı katkılardan dolayı teşekkür ettiler.

Müdür Tevke ve beraberindekilerden Başkan Say'a ziyaret

         Van Milli Eğitim Müdürü Hasan Tevke, beraberinde Edremit İlçe Milli Eğitim Müdürü İhsan Keskin, Van Milli Eğitim Şube Müdürü Şakir Sağınç ve Van Olgunlaşma Enstitüsü Müdürü Neşe Evliyaoğlu’nun da  aralarında bulunduğu grup ile Edremit Belediye Başkanı İsmail Say’ı makamında ziyaret etti.

 

        Ziyaret esnasında değerlendirmelerde bulunan Müdür Tevke, Başkan Say’ın yaptığı hizmetlerin yanı sıra, okulların ihtiyaçlarının giderilmesi konusunda kendilerine bir bütçe ayırdığını ve okulların boya, badana, bahçe düzenlenmesi gibi önem arz eden ihtiyaçlarını da gidererek çözüme kavuşturduğunu belirtti.

 

  Tevke, “Çok ciddi sorunları gayret ile kısa bir zamanda gerçekleştirdiniz. Allah sizlerden razı olsun. Eğitime verdiğiniz destek ve katkıları çok önemli buluyoruz. Milli Eğitim camiası, öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz adına teşekkür ediyoruz. Şükranlarımızı sunuyoruz” dedi.


           Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan İsmail Say ise, gerek şahsı, gerekse de belediye olarak eğitime çok önem verdiklerini belirtti. Eğitim için ellerinden geleni imkanları dahilinde yapmaya çalışacaklarını vurgulayan Başkan Say, “Eğitim için okullarımız olsun, öğrencilerimiz olsun fiziki şartlarını elverişli hale getirmeliyiz. Eğer biz yeterince elverişli bir hale getiremezsek, kaliteli bir eğitim veremesek bir şey de isteyemeyiz. İleride imkanlarımız artarsa daha fazla destek vermeye çalışacağız” ifadelerini kullandı.
      Birlikte çalışmanın öneminin de vurgulandığı ziyarette, sorun ve sıkıntıların üzerinde birlikte hareketle gelineceğine değinildi. Ziyaret Başkan Say’a çeşitli hediyelerin verilmesi ile sona erdi.Bölge Gazetesi Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 13 Ocak 2020, 14:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29