Müdür Sünnetçioğlu, Saray'da hastane inşaatını inceledi

Van İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Mahmut Sünnetçioğlu, Saray ilçesine yapılan devlet hastanesi inşaatında incelemelerde bulundu.

Müdür Sünnetçioğlu, Saray'da hastane inşaatını inceledi

    İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Mahmut Sünnetçioğlu, beraberindeki Kamu Hastaneler Hizmetleri Başkanı Op. Dr. Bahadır Öndeş, Sağlık Hizmetleri Başkanı Dr. Adem Ergioğuz ve inşaat yapı mühendisleriyle hastane inşaatında inceleme yaptı.

   Van İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Mahmut Sünnetçioğlu, planlanan devlet hastanesi inşaatında incelemelerde bulunarak yapımı üstlenen firma yetkilileri ve Şantiye şefinden inşaat ile ilgili bilgiler aldı. 

   İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Mahmut Sünnetçioğlu, ilçeye yapılan yeni devlet hastanesi ile ilgili olarak hastane inşaatının büyük bir hızla çalışmalarının yürütüldüğünü belirterek, “Yapılacak olan devlet hastanemiz, yatırım programları içerisinde yer almaktaydı. Hastane, acil servis ve poliklinikler olmak üzere 10 yatak kapasiteli olacak” dedi.

     Sünnetçioğlu ve beraberindeki başkanlar ile Saray Devlet Hastane inşaatı inceleme sonrası, Saray Kaymakamı Mehmet Halis Aydın’a da ziyarette bulunarak, hastane inşaatı konusunda fikir alışverişinde bulundu. Müdür Sünnetçioğlu, Özalp Devlet Hastanesi’ne geçerek hasta ziyareti gerçekleştirdi.

   Akabinde Toplum Sağlık Merkezi, Aile Sağlık Merkezlerini ’de gezerek incelemelerde bulundu.Bölge Gazetesi Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 11 Temmuz 2019, 14:41
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29