Milletvekili Çakır'dan, Tuşba Belediyesi'ne ziyaret…

Ak Parti Yerel Yönetimler Genel Başkan Yardımcısı Malatya Milletvekili Ahmet Çakır, çeşitli ziyaretlerde bulunmak üzere geldiği Van’da, Tuşba Belediyesi’ni ziyaret etti.

Milletvekili Çakır'dan, Tuşba Belediyesi'ne ziyaret…

    Çeşitli ziyaret ve incelemelerde bulunan Çakır; AK Parti Van İl Başkanlığı’nda ilçe belediye başkanları, AK Parti İl ve İlçe kadın kolları ile gençlik kolları yönetim kurulu üyeleri, belediye meclis üyeleri ve partililerin katıldığı bilgilendirme toplantısına katıldı.

      Akabinde AK Parti Van İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu ve AK Parti Tuşba İlçe Başkanı Mehmet Nuri Başdinç ile birlikte Tuşba Belediyesi’ne geçen Çakır;  Belediye Başkanı Salih Akman, belediye meclis üyeleri, başkan yardımcıları ve birim müdürleri tarafından karşılandı. Burada Başkan Akman tarafından 2019 yılında yapılan hizmetler ve 2020 yılı hedef projeleri olan Millet Bahçesi, Ağartı Halk Plajı, İskele Sahil Bandı 3. Etap Proje Çalışması, Sahilyolu Projesi, Semt Çarşısı gibi projeler hakkında bilgi alan Çakır; partililere tecrübeleriyle ilgili paylaşımda bulundu.

    Çakır, AK Belediyeciliğin en önemli özelliğinin belediye başkanlarının vatandaşlarla arasına mesafe koymaması, vatandaşların istek ve taleplerini göz ardı etmeyen bir yönetim anlayışı sergilemesi olduğunu dile getirdi. Çakır, “AK Parti yerel yönetimlerinde şehri ortak yönetme ilkesi vardır. Belediye başkanlarında kapılarını vatandaşa kapatmama, toplumun tüm kesimleri ile ilişki kurma anlayışı var” dedi.

    Çakır ve beraberinde bulunan heyet; İl Başkanı Türkmenoğlu, Tuşba İlçe Başkanı Başdinç, belediye meclis üyeleri, başkan yardımcıları ve birim müdürleri ile birlikte hatıra fotoğrafı çektikten sonra belediyeden ayrıldı.Bölge Gazetesi Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 23 Ocak 2020, 11:05
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER