MHP'li Güngöralp'tan terör saldırısına kınama

PKK tarafından yola döşenen bombalı saldırı hakkında yazılı açıklamalarda bulunan Milliyetçi Hareket Partisi Van İl Başkanı Güngöralp, yaşanan hain saldırıyı kınadı.

MHP'li Güngöralp'tan terör saldırısına kınama

   “Bölücü terör örgütü tarafında Van İlimize bağlı Çatak İlçemizde yol yapımında çalışan sivil işçileri taşıyan araca terör örgütü PKK tarafından yapılan saldırı sonucu 2 işçi Şehit oldu, 8 işçi de yaralı olarak kurtulmayı başardı. Öncelikle bu hain saldırıda hayatını kaybeden Şehitlerimize Allah’tan rahmet, yakınlarına ve milletimize başsağlığı, yaralananlara da acil şifalar diliyoruz. Bir kez daha görülmektedir ki bu menfur saldırının tek hedefi, ülkemizin birlik, beraberlik ve kardeşliğine darbe vurmaktır. Böyle haince saldırılardan medet bekleyenler, sonuç alacaklarını umanlar gaflet içerisindedirler. Bu vatan hainleri hedeflerine hiçbir zaman ulaşamayacak ve muvaffak olamayacaklardır.”

Birlik ve beraberlik vurgusu yapan MHP İl Başkanı Güngöralp, açıklamalarında “Hainler bilmelidir ki, gerçekleştirilen bombalı saldırılarda ve vatan savunması için canlarını feda eden aziz şehitlerimiz Türk Ulusunun yüreğinde sonsuza dek yasacaklardır. Milletimiz, tarihini kahramanlık destanlarıyla yazmış, bağımsızlığını kahramanca mücadele veren, bu uğurda gözünü bile kırpmadan canını veren şehitleriyle kazanmıştır. Hiçbir kalleş saldırı, hiçbir hain pusu milletimizi beraber yaşama kararlığından, bölünmez bütünlüğünden döndüremeyecektir. Her zaman söylediğimiz gibi terörün dili, dini, ırkı ve milleti yoktur. Yaşanan bu saldırıyı Van İl Başkanlığı ve merkez İlçe Başkanları olarak Şiddet ve nefretle kınıyor, aziz milletimize bir kez daha başsağlığı dileklerimizi Sunuyoruz” ifadelerine yer verdi.Van Bölge Gazetesi Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 09 Haziran 2020, 13:55
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER